Marseillan Plage

Vi stannar till ett par dagar på ställplatsen i Marseillan Plage. Ganska många husbilar är ute på rull och det är nog belagt till 75-80 % över helgen. Ställplatsen tror jag har 85 platser totalt, så den är stor. Vi letar skugga och kopplar av.

Det blir ett besök på Les Caves Richemer, som ligger en kort bit från ställplatsen. VI har köpt vin många gånger från dem och aldrig blivit besvikna. Jag har till och med vunnit en facebookvinst på deras sida en gång! Denna gång blev det en dunk med god Piquepoul och en flaska Noilly Prat, från”konkurrenten” med samma namn.

Vi vile ju naturligtvis också äta musslor. Därför gick vi iväg till La Moule Gourmand En restaurang i stan. Vi har ätit där förrut och vet att det var bra där. Vid ingången måste vi visa vårt Covid-pass för att bli insläppta. Munskydd däremot verkar man inte vara så noga med. Jag väljer musslor i roquefortsås och Göran väljer aiolisås. Otroligt gott. Här är också lite kul för det heter à volonté och det betyder att man får påfyllning. Jag klämmer faktiskt 2 grytor. Och Göran 3 😀

Så klart vi också köper fransk baugette till frukost. Och en tarte till kaffet. Dom kan baka, fransoserna!

2 reaktioner till “Marseillan Plage

Kommentarer är stängda.