Tävling på Facebook

Om du är med på Facebook, så har du säkert sett alla tävlingar om att vinna än det ena, än det andra. Jag har många gånger tänkt att det är inte möjlig att kunna vinna en husbil eller resa för 100 000 etc. Och det är det med största säkerhet inte heller. Men när min favoritbutik i stan lottade ut en delikatessbricka och en jobbarkompis vann den, så förstod jag att det finns ”riktiga” tävlingar också. Jag har därför klickat ”Gilla och dela” på  många tävlingar. Men som alltid, vinner jag aldrig någongång. Det tillhör liksom det vanliga – jag vinner ju knappt på ”vinst varje gång” på tivoli ens!

Därför trodde jag det var helt ”riskfritt” när jag klickade på Les Caves Richemers tävling. Detta är en vinproducent i Marseillan och vi köpte gott vin där i somras när vi besökte Marseillan Plage, Frankrike. Döm om min förvåning när jag helt plötsligt får se följande: 2018-01-22 18.11.06

Nu har jag fått damma av den lilla franska jag lyckats lära mej och har haft en mejlväxling med dem (och goda vänner) så jag kan få hem min vinst under våren, av lite goda viner. Nu kan jag skriva under på reklamen som säger; Plötsligt händer det 😀

 

 

19 reaktioner till “Tävling på Facebook

 1. Grattis till din vinst!👏🍷
  Något sådant kommer aldrig min manlige ägare få ta del av, han är så tråkig vad det gäller social media så sådan nymodighet har han inte.. 🤔

 2. Grattis till vinsten.
  Jag skriver exakt samma sak som ”Husis”, jag har aldrig delat något på sociala medier och kommer inte att göra det heller. 😩 Husis tar orden i min mun.😁
  Västgötakramar

 3. Grattis!! Jag tillhör nog den skara som aldrig gillar och delar…..och aldrig heller vinner något oavsett om det är triss, på tivoli eller annat spel. Maken däremot spelar på hästar och vinner faktiskt ibland, inga större summor men vinst är vinst 😀
  Trevligt att få hem lite vin hoppas det smakar gott.

  1. Tackar 🙂
   Visst är det så. Ett exempel på sociala medier är ju bloggar, sociala nätverk (facebook/twitter), vloggar, poddar med mera. Men många tänker nog ”bara” Facebook och Twitter 😉

Kommentarer är stängda.