Efter Keukenhof åkte vi hem

Med alla blomdofter i näsan styrde vi hemåt. Eller rättare sagt mot Rostock eftersom vi tycker färjan mellan Rostock och Trelleborg passar oss bra. Det var gratis motorväg hela tiden förutom liten bit vid Osnabrück. Där körde vi av för ett nattstopp i Westerkappelen. Här hade vi sett ut ett Gasthof där vi hoppades få en god schnitzel och parkering på deras gård. (52.3131706, 7.8628441) Parkering fick vi. Men ingen mat eftersom de hade stängt söndag och måndag 😳 Byns pizzeria fick istället en kund…. Och ja – vi blev iallafall mätta 🙃

På natten kom det några rejäla regnskurar. Det första regn vi fått på oss i år, tror jag. Efter frukosten fortsatte vi till Rostock. Vi kikade lite på Calles och spanade in färjeterminalen. Sedan tankade vi fullt på macken Hem där dieseln kostade 1.669€/lit.

Sov gjorde vi – och flera andra husbilar – på Bordershops parkering, i Rostock. Väckarklockan ringde tidigt eftersom färjan avgick 07.30 Efter knappt 6 timmar lade vi till i Trelleborg och sen hade vi ju bara några timmar hem. Nu väntar städning av husbilen och omlastning för snart åker vi till barn och barnbarn ❤️

Trelleborg

7 reaktioner till “Efter Keukenhof åkte vi hem

 1. Välkomna hem och lagom till finvädret som väntas om någon dag. Riktigt härligt tycker vi det ska bli att äntligen få njuta av lite sol och gott väder!

  1. Tack. Ja det verkar gå mot en fin vår här med. Skönt ni också gjort er premiär. Tyvärr kan jag inte kommentera på er blogg men jag läser vad som händer 😀

 2. Intressant rutt, roligt att variera körningen från och till vinterförvaringen! 😉
  🌱 Visst det härligt att komma ”hem” när det våras, lika härligt som att dra söderut när det skymmer tidigt…🌴

  1. Ja det är lätt att bara köra till och från, så att göra någonting utefter vägen är bara roligt. Det bästa av två världar, säger vi 😊

 3. Förstår absolut att ni längtar mest efter barnbarnen, dom små liven. Ni kommer hem till barmark och här har vi ff drivor av snö kvar 😉 Kram

  1. Visst längtar man efter små barn-armar som kramas. Även om vi med dagens teknik både äter frukost ihop och busar, fast på avstånd. Nej men fy har ni drivor kvar 😳
   Kram

Kommentarer är stängda.