Ost och vinmarknad. Och lite charkuterier

En marknad kan ju alltid dra mycket folk. Så var det i år med, på ost och vinmarknaden som hölls på vår Paradgata , Paseo Larios. Här hade man dukat upp många stånd med ostar, charkuterier och vin, från lokala producenter. Det fanns mycket att provsmaka men otroligt svårt att ta sej fram till marknadsstånden. En del smakprov fick vi dock men de föll oss inte i smaken. Eller rättare sagt, vi tyckte inte deras ostar hade så mycket smak. Så vi köpte inget. Vi satte oss och tog ett par tapas istället.

6 reaktioner till “Ost och vinmarknad. Och lite charkuterier

  1. Vad tråkigt att det inte smakade lika gott som det ser ut på bilderna. Marknader som den här är ju jättemysiga, men då fick ni åtminstone några goda tapas!

    1. Ja det är jättetrevligt att man ordnar sånt här. I fjol var det ingen trängsel alls och i år, med facit i hand, kanske det skulle varit både lördag och söndag. Nåja, vi hänger inte läpp, det går ju ingen nöd på oss 😉

      Svar till er eftersom jag inte kan kommentera på er blogg: Så trist med all snö som kom Och förkylning ovanpå det. Men nu har ni ju en resa att längta till. Sedan fick ni verkligen vackert Ser ut att vara riktigt härligt vårväder. Och en massa gott också i samband med födelsedagen. 👍

  2. Ost och vin marknad – hur fel kan det bli liksom 🙂 Men jo så klart är det inte alltid det är smaker en gillar. Här i Portugal är det mest fårost och det gillar inte jag. Så handlar ost från butiker som importerar från NL och GB…

    1. Och jag skulle säga-”Bara det finns smak….” för den (smaken) är inte så markant här i Spanien. Jag tror vi har likadan ostsmak 🙂

  3. Så kul att få gå på marknad, det kan jag längta efter. Det gäller att njuta där man är och det gör ni. Kram

Kommentarer är stängda.