Igår och idag ….

…. blev det så klart ännu mera tapas. Vi tycker det är ett väldigt trevlig sätt att äta lunch på 😀 Igår hoppade vi runt med ett par vänner och vi började på Donde Siempre. Där serverades en fiskrätt som i sej var ganska smaklös. Men tillsammans med den grymt starka lilla jalapeñosen blev det riktigt gott. God sesamsmak på de små kexen. Fint upplagt och trevlig servitör.

Vägg i vägg ligger Padre Pio. Där fick vi en rullad tillsammans med couscous och en gul sås. Den gula såsen var absolut smaklös. Resten av rätten hade inte heller så mycket smak och detta blev en besvikelse. Synd

På Casa Manoli var det fullsatt så när som ett bord som vi fick. Där bjöds vi på en liten Salmorejo med smörstekt bröd och två små grissinipinnar med serranoskinka. Otroligt gott och fint presenterat. Här blev det full pott 👌

Idag passade vi på att cykla iväg till Almayate och Restaurang Lo Pepe Molina Där ska det serveras mycket gott kött har vi hört. Nu serverade de en Tapa med fisk. En krispig krustad med nån form av fiskgryta och en spännande svart, tjock sås. Det vita vinet till var perfekt och det blev en ”med beröm” godkänd rätt. Det skulle vara kul att åka hit och äta en kötträtt nångång.

Sedan cyklade vi tillbaka till Torre del mar och stannade strax bredvid busstationen. Där hade Viña Málaga en tapa med små fiskbitar i en otroligt söt, honungs-mättad, sås och en omelett-bit ovanpå. Helt galet sött och det passade inte alls mina smaklökar. 😩

Dagens sista stopp blev på El Granaino. En liten kvarterskrog och våra förhoppningar var inte så höga. Vi serverades en stor krokett med en nacho istucken. Bbq-såsen gjorde att smaken påminde om tacos. Denna tapan var inte på topp men inte heller dålig. Och vi gillade att vi fick en äppelkakebit när vi betalade. Vi är ganska lätt-mutade 😀

Till sist måste jag också bara få nämna värmen! Vilken sommar vi fick helt plötsligt!!

2 reaktioner till “Igår och idag ….

  1. Nu har ni äntligen fått värme, samtidigt som vi fått riktig vinter med massor med snö. Mer kommer på måndag men då övergår det i regn…
    Tapas är riktigt gott även om en del är godare än andra….

    1. Ja oj så mycket snö ni fått Det känns lika galet som den enorma värmen som kom hit. Regn – det skulle verkligen behövas här med! Som med allt man stoppar i sig, en del gott …..

      Jag kan tyvärr inte kommentera på er blogg. Har försökt från både dator och telefon men inget fungerar 😔 Men det är alltid lika trevligt att läsa om era upptäckter i närområdet och på andra ställen 👍

Kommentarer är stängda.