Mera tapas

Vi var ju inte bara på ett ställe, den första dagen av Ruta de la Tapas utan vi hann ju med 2 stycken till. Det var ju lite kallt i skuggan så vi gick över på andra sidan gatan och slog oss ner hos Piccola. Där fick vi en otroligt mör köttbit som låg en mycket god sås.

Sedan fortsatte vi till Safari Lounge. De serverar normalt inte tapas och det märktes. Vi fick en fläskfile-bit som låg ovanpå en potatiskaka. Ganska okej, men de serverar normalt godare mat från a´la carten. När vi skulle betala här blev vi lite irriterade för då fick vi veta, att eftersom vi valt vin som dryck, skulle vi betala 3.50€ Lite fult gjort att inte informera om det vid beställningen.

I går hann vi också med några ställen under dagen. Vi provade Brujas först. Där fick vi räkor på spett med en sås gjord av persika. Fint upplagt, men det saknades lite kryddor. Blev lite bättre med salt, som vi bad om.

På Casa Lolo serverades en krokett med en kräm av habanero. Kroketten var otroligt frasig och bra gjord och den starka habanero-krämen var perfekt till. Bäst hittills, enligt flera av oss i sällskapet.

På Casa LoLo var det lite olika höjder på pallarna. Mia kunde enkelt klappa sin (just här) lilla gubbe på huvudet 🤣 Det gav oss många skratt

La Masseria bjöd på en ravioli med tryffelsås. Helt ok men smaken av tryffel var ganska obefintlig.

6 reaktioner till “Mera tapas

  1. Hej igen!
    Mera tapas, ja det tröttnar man aldrig på. Safari Lounge och Brujas är välbekanta som lunchställen för oss. Är de fortfarande bra? Dessutom praktiskt att kunna parkera husbilen över dagen på motsatta sidan…

    1. Hej Safari lounge har i princip alltid bra mat att servera. Brujas är tyvärr ojämna och det är nog 50/50 Runt omkring parkeringen finns det ju många på gångavstånd som är riktigt bra. Bahía Beach, MassaiMara.La Brasseriet, Piliklia, Bar Italia,El Horno Ja det finns många att välja på

  2. Tack för tipsen!
    Hoppas på TdM-besök nästa år, i år har vi övervintrat i Sverige! Också en erfarenhet…😉

Kommentarer är stängda.