Landat och andats ut

Nu har det gått några dagar sedan vi kom hit ner till Torre del Mar. Det känns hemtamt men ändå lite nytt. Det är ju ett halvår sedan vi var här.

Vi har packat ur husbilen och plockat in i skåp och lådor. Även om vår granne hade dammsugit och städat, så har vi städat lite mer grundligt. Passade på att torka ur i köksskåpen. Putsat fönstren. Skurat altanen ren från damm och ökensand.

Vi har såklart också handlat en del. Och det låter kanske knasigt, men det är faktiskt lite kul att handla livsmedel här. De flesta priserna har inte alls stigit som i Sverige. Och det känns underbart att kunna köpa både närodlat och färskt.

Stan ser sej lik ut. Strandpromenaden är lika underbar som tidigare. Och jag tycker nog det är ovanligt mycket människor på stranden som både solar och badar. Men när vi har ett sånt fantastiskt väder, är det väl inte så konstigt. Och med poolen så nära har det blivit ett antal besök där under dagarna. Eller varför inte ett kvällsdopp i mörkret?

8 reaktioner till “Landat och andats ut

  1. Det låter helt underbart, men vi känner på något vis att en övervintring i husbil inte är något för oss. Vi har inga svårigheter att vara borta ett par månader, men vill gärna vara på resande fot och inte ligga still flera veckor på en camping som det kanske blir om man är borta ett halvår. Vi kanske ändrar oss men i år lockar det inte. En lägenhet kan ju bli något helt annat.

    1. Det är intressant det du skriver för lite så kände vi inför vår första vinter på Iberiska halvön. Våra kompisar hade bokat camping till oss från 1/12 och vi sa ”vi kanske åker till lucia, vi vill inte ligga still så länge.” Vi är nog fortfarande förvånande för vi blev kvar i 2.5 månad! Det var en ”komma-hem-känsla” som blev så uppenbar för oss. Och resten är historia som man brukar säga 😀 Och visst är det härligt att vi tycker olika 🤗 annars skulle det ju bli överbefolkat här 😂😂

  2. Kan tänka mig det samlas lite damm och sand på ett halvår. Jag längtar efter kvällsdoppen i vår framtida pool, de är nästan de bästa. Ett sista dopp för dagen och sedan direkt i säng. Underbart!

    1. Jo det blir lite och i synnerhet när vi hade ytterligare en liten Calima efter att vi åkt. Eller hur?! Ett kvällsdopp är helt underbart, förstår att du/ni längtar

Kommentarer är stängda.