Det blev sista sträckan

Vi sov ganska dåligt på parkeringen, vid Benicassim. Inte för att det var stimmigt och stökigt på något sätt, utan för att det var så varmt. När vi står sådär på en parkeringsplats känns det inget bra att ha sidofönstren öppna. Därför stängde vi igen och hade bara takfönsterna öppna. Men efter bara 1 timme vaknade jag. Då hade vi drygt 28 grader inne. Då sover man inte så bra. Öppnade fönstret vid min säng men kunde inte sova, utan vaknade vid minsta ljud.

Därför hade vi lite hopp om att få en svalare natt, ute på piren i Almerimar. Men när vi kom dit strålade solen och tempen visade 33 i skuggan. Och ingen vind. Så efter nån timme där, bestämde vi oss för att köra de sista 14 milen till Torre del mar.

Hela området känns som om det är täckt i plast. Men det växer mycket goda nyttigheter därunder. Synd bara att all plast slängs sedan.

När vi parkerade på gatan utanför lägenheten möttes vi av grannen. Hon gav oss frukt och berättade att hon städat och satt igång kyl/frys. Men inte hunnit riktigt klart för vi kom ju en dag tidigare än vi sagt 😉

Packade in lite från husbilen sedan satte vi oss och njöt av den underbart ljumma kvällen.

Idag har vi ställt ut altanmöbler, fortsatt att tömma husbilen och plockat in i skåp och lådor.

Så klart det måste bli en tur ner på stan vid lunchen också! När vi läser menyerna på restaurangerna och Chiringuitos verkar inte priserna stigit så jättemycket. Inte på affären heller, där vi bla köpte röd paprika för 1€/kilot

Nu tror jag bestämt att det är dags för ett dopp snart igen !

6 reaktioner till “Det blev sista sträckan

  1. Så härligt för er att vara framme och veta att en hel höst och vinter ligger framför er, inte riktigt samma känsla här hemma när vi tänker på de kommande månaderna.
    Härligt om priserna verkar ligga kvar på hyfsade nivåer, det kan vi knappt tycka de gör här hemma
    Ha det så gott!

    1. Förstår verkligen att att ni har en annan känsla inför hösten. Ja prisnivån känns inte som vi kan klaga på. 6 tapas och 3 glas vin för 10€ känns väl helt ok 😉
      Detsamma till er

Kommentarer är stängda.