Vardagslunken infinner sej

Att hamna i en vardagslunk, gör inte oss nåt. Efter frukosten på altanen, tar vi oss ett dopp. Vi går sedan hem igen och pluggar lite spanska. Ganska snart är det så pass varmt att vi går in och stänger igen dörrarna. Vi läser och bara är. Lunchen äter vi hemma eller på nåt ställe nere på stan. Då rullar vi på cykeln om vi far iväg.

Idag (lördag) besökte vi marknaden i Caleta och köpte lite färsk basilika och ett par blommor. Vi har ju marknad här i stan på torsdagar, men i torsdags glömde vi faktiskt bort det!

Vi har träffat nya vänner som lånat en lägenhet av en granne. Jättetrevligt att stifta nya bekantskaper.

Annars är jag helt fascinerad av värmen som är just nu. Hösten infann sej igår, den 23 september kl 03.04 Den (hösten) pågår i 89 dagar och 20 timmar, Då kommer vintern.

Ikväll cyklade vi ner till en restaurang på stan. Det är så mysigt att strosa omkring på stan och strandpromenaden och uppleva folklivet. Åt gott gjorde vi också, förresten. Safari Lounge levererar alltid. Nu sitter vi hemma igen på altanen och lyssnar till en syrsa som gnisslar. Och kanske kommer John Blund på besök ikväll igen.

10 reaktioner till “Vardagslunken infinner sej

  1. Vintern pågår till 20 mars😉 Det är ju tur att de bestämt dagar här så vi vet vad som gäller 😀 Själv tycker jag det är klart varmare är höst just nu 😊

 1. Trevligt att läsa att Safari håller stilen. Vi brukar luncha med bofasta vänner från bergen där. Vardagslunk är inte det sämsta, speciellt inte på era breddgrader…😊

  1. Jo då, där är det lika gott som vanligt. Så trevligt att luncha där med vännerna, då kan det bli ganska långa luncher 🙂
   Det har du alldeles rätt i – vardagslunk är riktigt trevligt 😊

 2. En vardagslunk är väl ganska härligt utan några måsten och tider att passa. Det är väl bara att inse att pensionärstillvaron är skön så länge vi får vara hyfsat friska och fräscha.

 3. Vilken härlig vardagslunk ni funnit. Dagarna försvinner säkert i snabb takt även i Spanien.
  Fortsätt vardagslunka och njut vidare!
  Allt gôtt

 4. Det är skönt att bara vara 🙂 Och att ha det varmt trots att det är slutet på september är ju fantastiskt lyxigt. Vi hade bara 25 grader idag, så frös i skuggan… tur det går finfint att hålla sig i solen då!

  1. Visst är det! Och märkligt så fort en vänjer sig vid värmen. Vi hade lite vind men 25 på kvällen och Göran ville äta middag inne eftersom vi hade så kallt 🥴 Men med både sol och skuggan blir det väl det bästa av båda världar 😉

Kommentarer är stängda.