En gammal favorit

Under våra resor, både nu året om – och tidigare semestrar – har vi ganska ofta hamnat i Marseillan-Plage. Så blev det nu med. Det är nåt visst med det här området som gör att jag känner mej hemma här. Vad vet jag inte. Men jag vet att jag gärna stannar till här i trakterna. Just nu befinner vi oss på ställplatsen i stan och sitter och njuter i skuggan.

Det är nästan fullt på ställplatsen nu

Vi lämnade ju campingen strax ö om Toulon, i morse. Vi har väl sovit så där, för vi har haft en tropisk natt i natt och det är vi ju inte van vid – än…. Vägen därifrån och hit tog oss 5.5 timme. Trots att vi faktiskt åkte betalväg en bit. Räknade ut att det kostade oss drygt 10kr/milen Och de pengarna prioriterar vi annat för. Så ca 28 mil tog alltså 5.5 timme

Vi har också många gånger besökt Cave Cooperative Richemer som ligger nära ställplatsen. En favorit har varit deras vita PicPoul. Men nu var den slut. I oktober kommer det nytt, men då är vi ju inte här! Vi provar därför deras vita istället.

Det blir också en Hämtpizza ikväll. Att få sitta utanför husbilen och njuta av varma vindar är ju inte alls dumt. Och inte alla fredagskvällar är ju så härliga 😍

Göran är hungrig och redo att hugga in på pizzan med 5 ostar Roquefortosten ser inte så trevlig ut… Men Gott va re’

6 reaktioner till “En gammal favorit

 1. Pizza är inte alltid så vackert.. men huvudsaken är ju att det är gott! Blir pizza här också ikväll, från Mercadona minsann, så lycklig att det finns i Setubal nu! Snart är ni i TdM!

  1. Men va trevligt att Mercadona finns där nu! Gilla att handla där, de har så bra sortiment. Vi köper ofta pizza därifrån. Så gott! Ja nu har vi inte långt kvar. Få se om vi ”drullar runt ” lite eller kör på 😊

 2. Så skönt det låter med ljumma vindar. Vi har aldrig åkt med husbil efter den här kusten så nog har vi mycket kvar att upptäcka. Just nu har vi istället mycket att ta hand om, kom hem igår em med ens skitig bil, massor med tvätt, massor med lingon och massor med upplevelser….

  1. Nog finns det mycket att upptäcka och det är väl lite fascinerande att det är så. Tänk om det bara fanns en handfull sevärdheter i varje land🙃
   Att komma hem med en massa lingon är ju inte dumt och de andra sysslorna kommer att gå av bara farten

 3. Så sugen som Göran ser ut på pizzan och så ska det förevigas också… Där på kusten snurrade min manlige ägare också runt några gånger, på den tiden han körde buss.
  Allt gôtt

  1. Pizzan var ful men väldigt god. Och hungriga var vi 😀 Hoppas han inte snurrade bort sej allt för mycket. Å andra sidan finns mycket trevligt att uppleva här. Tur din ägare snurrade sej hem igen 🫣
   Detsamma 🤗

Kommentarer är stängda.