Kan man fira – så ska man fira

Jag fyllde ju alldeles jämna år i april, men då kunde jag ju bara fira lite med familjen. Det är ju en pandemi som lägger lite krokben för diverse olika planer, både här och där.

Jag hade redan för nåt år sedan, bestämt mej för att jag ville fira lite med några vänner. När det nu är som det är med olika evenemang, så tänkte jag att vara ute är ju ändå ganska bra. Därför bokade jag några campingtomter, och ett par stugor, på Smednäsets camping, den första helgen i augusti. Tyvärr var det 2 par som hade fått förhinder, men vi andra som var där hade det väldigt trevligt. På fredagen hade vi lite ”välkomstmingel” och lite musikquiz.

Lördagen blev det lite oroligt eftersom väderappen visade ganska rejält med regn… Men vid catering-lunchen och fikat kunde vi ändå sitta ute och ha långbord. Visst blåste det lite och det var lite småkyligt. Men med goda vänner omkring sig, blir man ju ändå varm i hjärtat. Vi hade också en Tipsprommenad där faktiskt alla frågor handlade om mej :p Jag måste bara få nämna lunchen – den var från Tempo i Linghed och det var väldigt god fläskytterfilé, en basilikasås, potatissallad med en vinegrett, vanlig sallad bröd och smör. Riktigt, riktigt gott!

Regnet kom vid 17-tiden men trots det fick vi en trevlig kväll. På söndagsförmiddagen åkte sedan var och en till sitt. Och tänk att det var uppehåll, då med!

8 reaktioner till “Kan man fira – så ska man fira

  1. Vad härligt det ser ut att sitta i ring på det viset. Kan man säga att du fick uppehållsvädret av SMHI i present..😉.
    Allt gôtt

    1. Att ha lite fest i vardagen är väl egentligen det allra bästa. ….. När jag knappt firade vare sig 40 eller 50 tyckte jag det var dags för lite roligheter nu 😀

Kommentarer är stängda.