Android eller Iphone

Den ständiga frågan. Ska jag hålla fast vid android, fast jag kanske är en ”apple-människa” ? Ständigt samma fundering när det blir dags för att byta mobil. Den jag haft har varit väldigt bra, men nu hade kameran börjat på att återge färger som var väldigt långt från originalet. Dags för en ny alltså.

En del research har gjorts, framför allt vad gäller kameran. Till slut valde jag mellan Samsung, OnePlus och Iphone. Ungefär i samma prisklass och med samma prestanda och kamera. När sedan MediaMarkt hade Sommarrea, så slog jag till. Och då blev det en Iphone denna gång. Och nu när jag haft den någon vecka vet jag att det blev ett jättebra köp. Jag är ifallafall nöjd med bilderna 😀

8 reaktioner till “Android eller Iphone

 1. Mina ägare överger nog inte Apple-världen. Min manlige ägare har android på sin tjänstetelefon men han förlikar sig liksom aldrig med den så mina ägare är övertygade om att du köpt rätt och att du blir nöjd.
  Bilderna du visar upp i dagens inlägg ser väldigt tjusiga ut!
  Allt gôtt

  1. Tack! Jag hade iPhone, kan de ha varit 3. Eller 4, i jobbet men var inte överens med den då. Mac har jag haft i 12 år och gillat från första stund. Därför är jag nog lite extra glad över att detta blev så bra 😊
   Detsamma!

  1. Tack snälla! Visst är iPhone bra och dessutom smidigt med integreringen och kopplingen med Macen. Ett tips – när det blir dags att byta PC, kika på om du ska en iPad med tangentbord istället. Helt otroligt smidigt! Vet andra journalister som jobbar med det.
   Ha det fint

 2. Jag har alltid haft Apple (praxis i reklamvärlden från start) men varit tvungen på andra jobb att arbeta i Windows-världen. Sen lång tid tillbaka har jag nu Iphone med bra kamera och arbetar också dagligen sedan många år i IpadPro med tangentbord (och Pencil). Finns inte bättre och enklare!

   1. Apple har från början satt standarden ”user-friendly” och Windows har sedan alltid varit en efterföljare. De ligger fortfarande främst i ”tänket” även om vissa mobiler, typ Galaxy kan överglänsa något när det gäller kameran. Men det är marginellt. Du tänker helt rätt tycker jag och kompabilitet mellan de egna enheterna överväger i vardagen!

Kommentarer är stängda.