Listerlandet

Denna halvö i Blekinge har vi inte tidigare besökt. Men nu var det dags. Vi hade fått tips om Hörvik fiskehamn. Där finns även en ställplats för 25 bilar. Platserna har el och det finns dusch och toalett. Dock ej tömning. 150 kr/natt. Vi stod fint, precis vid havet. Vi hade turen att få den sista platsen. VI trivdes bra där. Vi badade. Pratade med grannarna. Åt gott på Fiskerian. Bara njöt alltså. Det är helt klart ett ställe vi gärna återvänder till. Och skulle vi inte få plats i Hörvik finns det ett par, tre ställplatser till på halvön som säkert är jätte trevliga, de med.

Nästa natt stannade vi vid Hallarums naturreservat på en liten parkering, för vi ville ha nära till Blomlöfs rökeri i Brömsebro. Här blev det tyvärr inga bilder, vare sig från parkeringen eller rökeriet eftersom jag vid detta tillfälle hamnade mellan två mobiler. Mer om det i nästa inlägg 😉

2 reaktioner till “Listerlandet

  1. Förutom Karlskrona har vi inte besökt några platser i Blekinge, så hela landskapet står verkligen på vår ”att-göra-lista”.
    Ha det fortsatt gott!

Kommentarer är stängda.