Listerlandet

Denna halvö i Blekinge har vi inte tidigare besökt. Men nu var det dags. Vi hade fått tips om Hörvik fiskehamn. Där finns även en ställplats för 25 bilar. Platserna har el och det finns dusch och toalett. Dock ej tömning. 150 kr/natt. Vi stod fint, precis vid havet. Vi hade turen att få den sista platsen. VI trivdes bra där. Vi badade. Pratade med grannarna. Åt gott på Fiskerian. Bara njöt alltså. Det är helt klart ett ställe vi gärna återvänder till. Och skulle vi inte få plats i Hörvik finns det ett par, tre ställplatser till på halvön som säkert är jätte trevliga, de med.

Nästa natt stannade vi vid Hallarums naturreservat på en liten parkering, för vi ville ha nära till Blomlöfs rökeri i Brömsebro. Här blev det tyvärr inga bilder, vare sig från parkeringen eller rökeriet eftersom jag vid detta tillfälle hamnade mellan två mobiler. Mer om det i nästa inlägg 😉


2 reaktioner på ”Listerlandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.