Dalarna, Halland och Skåne

Efter midsommar for vi tillbaka till Mockfjärd Walter fyllde ju 1 år och det måste ju firas! Så roligt att se hur han grejade och lekte med de saker han fick.

Sedan var vi hemma några dagar innan det blev ett stopp hos vår husbilsfirma. Men det var snabbt åtgärdat, så vi fortsatte ner till Ullared. Det blev lite shopping så klart och sedan ett besök på Fästingbussen. Vi håller ju även på att vaccinera oss för TBE och det var dags för dos nummer 3. Tänk så smidigt, när de far omkring på olika ställen.

När vi handlat lite godsaker i Heberg, på Laxbutiken hittade vi ett litet ställe vid havet, vi kunde nattparkera.

Sedan skuttade vi över til ösktkusten Vi hade bestämt med goda vänner i Åhus att vi skulle hälsa på dem. När vi mellanlandade i Höör passade vi på att fiska upp ytterligare ett par goda vänner som i sin tur (ovetandes om oss) hade bestämt att de skulle till Åhus. Tror du vi åkte tillsammans? Ja så klart 😀

Nånting annat som var riktigt trevligt, var att käre maken alltid har sagt, att kring Åhus är det alltid för kallt för att bada. Jag har ju inte varit där så ofta. Men i år blev det bada av. Flera gånger. Det var ju långgrunt och säkert 24-25 grader i vattnet. Och det svalkade skönt, när lufttemperaturen kröp uppåt 30 gradersstrecket. I Åhus fick vi då några riktigt trevliga dagar tillsammans, innan vi vände lite norrut igen. M

2 reaktioner till “Dalarna, Halland och Skåne

  1. Trevligt att återigen hänga med på era resor via bloggen.
    De där små liven är ju alltid så tacksamma och ibland är nästan presentpappret roligare än innehållet.
    Allt gôtt

Kommentarer är stängda.