Midsommar

Det var några år sedan vi firade midsommar på en campingplats. Närmare bestämt 4 år sedan. Men i år var det dags, tack vare goda vänner från Piteå. Redan strax efter nyår aviserade de att de skulle fara neråt Och då passade vi på att boka, på Smednäset utanför Svärdsjö, tillsammans med ytterligare ett par från Sandviken. Vi fick platser ganska nära varandra, på Kullen. Men innan vi körde in på campingen gjorde vi ett besök i Sundborn och kikade på Carl Larssons hem. Sundborn är en liten pärla.

På campingen blev det inget traditionellt firande i år heller. Pandemin fortsätt ju faktiskt. Vi höll oss på ”vår kant”. trots att både vi och vännerna har 2 vaccinationer. Oavsett så hade vi en väldigt trevlig helg. Och våra småprinsar hälsade på. Men då blev det så fullt upp, så kameran glömdes bort ❤


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.