Vi fortsätter

Nejdå. Vi är inte sjuka. Inte har det hänt nåt märkligt med oss heller. Inte annat än att jag är inne i en bloggtrött period. Tycker liksom bara det blir samma och samma. Och undrar, hur kul är det att läsa egentligen ”Jahaja, de är där nu igen….”

Men här följer några inlägg, från senaste månaden

När man ändå far omkring lite på Gävlekusten, så är ju ett besök i Bönan, nästan ett måste. Vi hade bestämt med goda vänner att träffas där, så vi for dit. Ett fortsatt härligt väder, alldeles så där perfekt med lite lagom vind från havet. Vi hade inte träffats på länge, så det var väldigt roligt att ses igen. Mycket prat och skratt naturligtvis. Vi blev faktiskt kvar där 16/6 – 18/6.

En lunch intog vi på Böna Cafe. Ett mycket trivsamt ställe, där jag valde bakad potatis med lite sill och nån röra. Väldigt gott.

På kvällen satt grannen igång och ”rökte på” Efter ett tag luktade det rökt fisk – överallt. Men sämre lukter kan man ju ha omkring sig 😉

Sedan återvände vi till Dalarna och första stoppet blev i Kvarnsveden. Där drog vi i handbromsen på våra vänners garageuppfart. Även här blev det en ordentlig uppdatering eftersom det är 1 år sedan sist. Och så klart vi beställde sushi, från Sveriges (?) godaste sushirestaurang.

Sedan återvände vi till Mockfjärd, för några dagar. Där regnade det………

7 reaktioner till “Vi fortsätter

  1. Vilken härlig tur och fina bilder. Jag är oxå lite bloggtrött så blir det ibland . Ha en fin helg . Kram åse

  2. Trevligt att se ett blogginlägg från er igen, ni har allt varit saknade. Men min kvinnliga ägare har ju följt er lite i någon annan social media så vi har iaf vetat att ni haft det bra.
    Mina ägare känner igen det där med bloggtrötthet emellanåt.
    Allt gôtt

  3. Det är väl inte så konstigt att bli bloggtexter ibland när man inte är ute på några speciella upplevelser! Bönan står på vår lista över stopp vi ska göra när vi kommer åt det hållet, ser riktigt mysigt ut.

Kommentarer är stängda.