Hemmavid. Och hos barnbarnen.

Maj bjöd på omväxlande väder med både sol, mycket vind, regn och kyla. Vi hade några hemmaveckor där vi passade på att serva oss själva. Bland annat tandläkarbesök, mammografi och frissan Sånt där som man behöver, du vet. Vi fick också våra covidvaccin-sprutor nummer 2. Så nu ska vi väl vara så skyddade det går. Vi håller dock fortfarande distans och ”på vår kant” när vi träffar andra.

Barnbarnen får kramar, så klart. Vi har varit i Gnesta och firat Lokes 2 årsdag. Så härliga sommardagar vi fick. Bland annat stod poolbad och grillning och langostillverkning på programmet. Och gräsklipparen Loke fick, spottade ur sig såpbubblor och blev så klart populär.

Efter några dagar for vi vidare upp till Mockfjärd. Även här blev det kalas. Ida fyllde tidigare i månaden och nu kunde vi uppvakta henne. Vi hade så klart mysiga dagar här med, med sol och mysstunder med Walter.

Nu när vi har bytt till en mindre husbil, kan vi komma in på Ida och Daniels tomt. Det tycker vi är skönt. Och säkert grannarna med. Då slipper vi ju stå hos dem…. Inte för att Ida och Daniel har nån liten tomt – nej inte alls. Utan för att deras infart (eller vägen utanför) blev för brant och kort. Hur som – nu kommer vi in och det gillas.

Walter ville hjälpa till att montera parasollet. Men när vi kom till att plugga lite spanska, då blev det
inte så kul 😉