Åkerblads Hotell & Gästgiveri

När jag fyllde år i april fick jag bl. a ett presentkort till Åkerblads. Det innehöll en 7 rätters avsmakningsmeny med vinpaket. Onsdagen den 9/6 hade vi bokat bord, för att få njuta av detta. Vi fick parkera husbilen på parkeringen (eftersom vi var deras gäster – annars finns en camping i Tällberg)

Jag trodde det skulle vara ganska lite folk där, mitt i veckan. Men nej det blev fullsatt. Vi fick ett fönster bord i hörnet och vi slog oss ner kl 17.30

Jag hoppas du kan se vad vi åt för gott. Och jag låter bilderna tala för sig själva.

3.5 timme senare går vi hem till husbilen, i den ljumma, ljusa kvällen och är så tacksam för familjen, livet och känslan av välbehag. Jag älskar min familj – till månen och tillbaka ❤️


2 reaktioner på ”Åkerblads Hotell & Gästgiveri

Kommentarer är stängda.