Dags att köra norrut

Imorse flyttade vi ut i husbilen och släppte på handbromsen. Efter ganska precis 6 månade i Spanien är det nu dags att fara till Sverige. Med blandade känslor faktiskt. Även om det ska bli underbart att träffa familjen så är det lite ”scary” , eftersom smittspridningen är så hög i Sverige. Nere i vår vinterstad Torre del Mar har jag inte känt mej trängd eller utsatt, en endaste gång. Säkerhetsföreskrifter finns. Och dom följs.Nu valde vi en, för oss, ny sträcka. Vi gratismotorvägen över Granada, Madrid Burgos och hit till Vitoria-Gasteiz Där står vi på gratis ställplats över natten. N 42.866949, W-2.685154

Vägen var riktigt bra. Minst 2 filer hela tiden. Inte så mycket trafik och naturen var lite omväxlande, med skir grönska, röda jordar och karga ”månlandskap” Den var lite kurvig och backig, så gillar man inte det ska man välja en annan väg. Vi tyckte dock att dessa 88 mil inte var så tokiga, om man inte vill stanna och se sig om utefter vägen. För sevärdheter fanns det nog inte så många om man inte vill besöka nån större stad. Men det är det ju inte läge för, i dessa pandemitider.

10 reaktioner till “Dags att köra norrut

 1. Så mycket husbilar som är ute på rull. Bilden från ställplatser visar på att många är på väg.
  Vi har inte kommit iväg en på weekend tur läste på Sociala medier att flera var ute över helgen
  Ha det bra

 2. Nu är det väl precis rätt tid att komma tillbaka hit hem. Ser vi framåt ser de kommande 10 dygnen vår liga ut hos SMHI. På söndag hämtar vi troligen Laika.
  Ta det lugnt på vägarna!

 3. Nyfiken på när ni passerade Madrid. Torde vara rätt trafikintensivt vissa tider och dagar.
  Vi var där på besök, bodde på camping några mil utanför. Rullade därifrån en tidig söndagmorgon på betalväg runt Madrid. Nästan ensamma på vägen!
  😊 Välkommen åter till ert andra land…variation är alltid roligt…

 4. Sedan jag fick kontakt med er på fb har jag glömt av bloggen. Nu har jag vaknat till… 😆😆😆

Kommentarer är stängda.