Lights in Málaga

I Málaga, på paradgatan Marqués de Larios, har man byggt upp ett ljusspel, eller vad det kan kallas för. Den långa arkaden består av 600 000 ledlampor och ska påminna om Málagas katedral. Även i år har man satt upp hela det fantastiska ljusbågarna, men i år har man inga ljus och bildföreställningar som man haft tidigare år. Detta för att undvika folksamlingar i denna pandemitid. Vi var där i december 2018 och jag tänkte visa dej bilderna därifrån igen. Det är ett häftigt skådespel. Först kommer här några stillbilder.

På vår Instagram finns också 3 filmsnuttar så du verkligen kan se hur det är. Visst, det är lite skakigt och darrigt, men ger ändå ett bild av så häftigt det kan vara. Du hittar den länken Här Glöm inte att ha ljudet på!

Ha en fin 1a Advent

8 reaktioner till “Lights in Málaga

  1. Åh, så fint! Så synd att man inte kan åka dit och titta! Vi får hoppas på nästa år. Har tyvärr inte instagram…

  2. Åh, så fint! Så synd att man inte kan åka dit och titta! Vi får hoppas på nästa år. Har tyvärr inte instagram… Fast kunde ju se ändå! Fantastiskt!

  3. Vilket häftigt ljus- och ljudspel.
    Nu får vi bara hoppas på ett bra vaccin så kanske nästa år förhoppningsvis blir ett år då livet återgår till något bättre igen…
    En fin adeventstid önskar vi er!

Kommentarer är stängda.