Äntligen kom det regn

Igår började det dra ihop sig på himlen. Mörka moln torkade upp sig. Men då kom det bara några droppar.

Tidigt i morse däremot vaknade vi av åska och regn. Det dundrade på ordentligt och det kom en del regn. Antagligen långt i från det som skulle behövas. Men ändå. November har hittills varit ovanligt torr.

Innan det ljusnat ordentligt passade vi på att äta frukost i skenet av tända ljus. Det är ju snart advent och tända ljus på morgonen tillhör inte vanligheterna. Det blev en mysig stund trots dunder och brak

6 reaktioner till “Äntligen kom det regn

  1. Omväxling är väl precis vad som behövs, även när det gäller väder! Idag hade vi dock dimma och ett par grader kallt vilket innebar såphala gator och trottoarer. Om det tycker vi inte så de ärenden jag var tvungen att uträtta blev med en hasade gång….
    Annars är det mysigt med levande ljus i mörkret!
    En fin första advent önskar vi er!

    1. Visst är det skönt med omväxling men ishalka är ingen bra omväxling Hoppas det växlar snart igen för er, så ni kan gå ut utan att riskera en växling mot horisontellt läge !
      Detsamma till er båda!

Kommentarer är stängda.