Sakta vi går genom stan

…. eller en del av den iallfall. Jag upphör aldrig att bli både förvånad och glad över så fint vi har det i vårt närområde. På stan är det välskött och trivsamt. Det är inte så mycket folk, men vi har ju kommit in i den absoluta lågsäsongen nu. Och om det är mer eller mindre än normalt kan vi inte bedöma eftersom vi inte varit här, så här tidigt förut om åren. Oavsett så njuter jag i fulla drag av vårt liv här nere och är inte alls ledsen för att vi är här och inte hemma… 😉 Att bara gå omkring och se allt det vackra och att vara här och nu, är helt magiskt.

Här kommer en fullkomlig bildbomb, med bilder på ställen som vi njuter av. Om jag får dej att längta hit, så har jag lyckats 😀

18 reaktioner till “Sakta vi går genom stan

 1. Ni har det jättefint och skillnaden blir större för varje dag. Nu börjar man plocka bort blommorna i våra planteringar i parkerna och gör vinterfint i rabatterna. Blir väldigt tomt och gråbrunt.

 2. Nej, mina ägare blir inte alls sugna på att åka dit..😉.
  Ser så härligt ut att få njuta i värmen. Här hemma har det varit sånt där typiskt höstväder i veckan.
  Allt gott!

  1. Men vilken tur 😉…. Hrmpf…..
   Typiskt höstväder låter inte så jätteroligt för det är bara grått grått grått för mej.
   Men jag skickar en liten sol ☀

 3. Jag är kanske är den absolut gladaste av alla just nu, att jag är hemma i vårt kära Sverige. Inget skulle locka mig ut, inte ens mot ersättning. Ha det gott

 4. Ni ser ut att ha trevliga omgivningar. Hur nära har ni ner till havet, går ni dit eller cyklar? Känner inte alls till området, ej heller Spanien för den delen. Bara besökt områden runt Malaga och Sierra Nevada.
  Ha det bra, Kram

  1. Vi bor precis i ”kanten” på stan och från oss har vi 650 – 700 m till havet så vi både går eller cyklar. Vi har gång/cykelavstånd till allt vi behöver, ca 10 livsmedelsbutiker. 1.3 km till ett stort köpcentrum. Massor av tapasbarer och restauranger. I princip helt platt mark vilket är jätteskönt. Jo sen har vi bra bussförbindelser med Málaga (ca 3.5 mil bort) Till Sierra Nevada har vi ca 2.5 timme med bil så vi bor helt perfekt 👌
   Kram

  1. Tack. Ibland nyper jag mej i armen för att förstå att detta faktiskt är vår verklighet. Ljuset. Och värmen. Jag kan nog säga att det är magiskt. Skickar lite sol till er!

Kommentarer är stängda.