Strandpromenad

Äntligen är vi igång med våra härliga morgonpromenader igen. Det är så otroligt skönt, att ta en runda före frukost innan det blivit för varmt. Att se solen stiga upp ur havet är magiskt. Det går inte att beskriva – det måste upplevas.

Att med lite go’ musik i öronen möta dagen och ljuset är härligt. Jag blir aldrig trött på strandpromenaden. Det rör sig alltid nånting där. Människor som går och kommer. Barn på trehjuling eller gamla mormor som sitter på en parkbänk och matar duvor. Det är trevligt ställe att promenera på. Närmast havet finns en uppkörd slinga i sanden, där de flesta joggar eller powewalkar. Sedan är det lite duschar och lekområden, så kommer själva strandpromenaden som är fin, med plattor. Nu har man även ritat pilar på plattorna om att hålla roll höger, så vi inte kommer för nära varandra.

Ytterligare en lite bit från havet finns cykelbanan. Väl uppmärkt och avgränsad. ”Innanför” den finns sedan en bred park med blommor träd buskar och statyer. Sen kommer en gata och där börjar bebyggelsen. Låga och höga hus om vartannat i olika färger, varvas med många restauranger och barer.

4 reaktioner till “Strandpromenad

 1. 👍Tror att Torre del Mar är rätt ensamma om plogad bana på stranden. Bravo!
  Vi övervintrar med snöslask i år, så extra roligt att se bilderna från strandpromenaden. Hoppas på fler framöver! 😊

  1. Det tror vi också. Kommunen är otroliga på att hålla efter, hålla snyggt och fixa. Även under vintern. Då har vi till och med sett att de vattnat denna bana, så de inte ska damma!
   Om ni bli hemma förstår jag att ni längtar efter bilder. Ska göra så gott jag kan😊

 2. När vi ser era bilder är det inte utan att vi längtar söderut, men idag har vi haft en härlig höstdag så det är bara att hoppas på fler sådana.
  Njut och ha det så skönt!

  1. Hösten där hemma verkar ju ha varit ovanligt fin. Och varm. Men lite kan vi ju få fresta…… Nästa höst kanske ni kan hyra nåt (eller bo i husbilen) här i närheten och spela på Baviera Golf 😊 Då kan ni också gå på strandpromenaden och njuta 👍
   Detsamma till er båda

Kommentarer är stängda.