Mellanlandning och sen – Framme!

Vi vaknade av en rejäl smäll. Hjälp! Vad var det? Då kom en blixt och ytterliga en smäll. Aha Åskan. Sedan kom regnet. Vi åt frukost i smattret av regn på taket. Och sedan körde vi mot Torrevieja. Där har vänner köpt en alldeles nybyggd fin lägenhet. Kul att se hur de fått det. Och kul att utbyta lite erfarenhet och tankar om att köpa en egendom i Spanien. Vi hade en trevlig kväll med god mat och prat, prat och prat 👍

Vi sov över på gatan utanför hos dem. Lugnt och stilla i området . Och – så klart – en tropisk natt. Igen. Vi får nog vänja oss med det 😁

Se sista 40 milen gick på avgiftsfria motorvägar. Förresten så är det gratis mellan Tarragona och Alicante också numera. Är du på väg – kolla Google maps var det är gratis. Vår ”Astrid” har inte den informationen, trots att hon är nyuppdaterad.

När vi kom hem till Torre del mar, lördag eftermiddag, började vi med att sopa upp lite döda flugor. Det har också blivit dammigt inne eftersom det har monterats säkerhetsgaller för alla fönster och dörrar.

Vi började tömma bilen. Det var väldigt vad med saker vi släpat med oss! Vi gick några vändor fram och tillbaka och det var otroligt varm. Vi sa, att det som inte är gjort nu, är kvar till imorgon. Därför satte vi oss på altanen och mumsade på lite taco istället. Så otroligt varmt och skönt vi har det!

6 reaktioner till “Mellanlandning och sen – Framme!

  1. Välkomna ner till värmen!
    Mina ägare som gillar värme är allt lite avundsjuka på er, men de tar istället fram snöskyffeln i vinter och längtar efter våren.
    Lycka till med möbleringen.
    Allt gott!

Kommentarer är stängda.