Viva España

Gissa om det blev fransk baugett till frukost? Ja så klart. Ingen bakar så goda baguetter som fransoserna.

Sedan knappade vi in GPSen på gratisväg till Benicàssim i Spanien. Men vi åkte på betalvägen vid sista avfarten i Frankrike och sedan av den första i Spanien Skönt att passerad gränsen utan att åka upp, över och igenom La Perthus. Sedan rullade det på ganska bra, utom kring Barcelona. Där gick det lite långsamt. Som vanligt. Inga incidenter och vi hade sett till att ha full tank, så vi skulle slippa stanna i närheten. Det har ju varit en del rån etc på vägarna däromkring. Jag sitter alltid med mobilen uppe, som om jag filmar vår väg. Tänker att det kanske skrämmer bort nån ”skummis”

Nu står vi precis vid stranden i södra Benicassim. N40.014010, E0.036483 Här finns en parkering vi stannat på tidigare. Idag måste vi dessutom bada när vi kom fram Det svalkade i princip ingenting. Det var säker 27-28 grader i vattnet. Och vi har fortfarande +27 ute, så i natt blir det svettigt.

9 reaktioner till “Viva España

 1. Oj, här går det undan mot lägenheten. Ni kör nästan lika snabbt ner som ni körde hemåt i våras.. 😀.
  Men ni längtar säkert efter värmen som är så gooo där nere, ,en misstänker att ni haft det varmt neråt också och haft samma högtryck som jag och mina ägare.
  Allt gott och kör försiktigt.

  1. Nej nej I våras körde vi hem på 4 dagar. Nu blir det, det dubbla. Men visst längtar vi ner. Det är otroligt varmt och när vi inte har AC i bilen blir nätterna lite småjobbiga. I lägenheten har vi ju AC 😍 Det verkar vara varmt i stora delar av Europa nu ☀️
   Detsamma till er 👍

 2. 27° i vattnet! Då hade t o m Lars badat frivilligt!
  Så skönt det låter med sol och värme. Här hemma har vi blivit lovade en fin hösthelg av SMHI så vi är just på rull ut mot västkusten.

Kommentarer är stängda.