Vardagslunken börjar infinna sig

Sedan vi kom har vi hållit på att pyssla lite. Vi har satt upp nån mer hylla i köksskåpen. Vi har ändrat om lite i dom. Vi har badat. Vi har cyklat. Vi har handlat och vi har ätit på restaurang

På Mercadona är det väl avgränsat. Man få inte gå nära fiskdisken till exempel. Det är streck i golvet där vi får stanna och sedan peka. När man kommer in får man handskar och sprit. Ja handsprit alltså.

Stan för övrigt verkar vara sig lik. Snyggt och städat. Det känns inte folktomt. Men det är ingen egentlig trängsel heller. Man är bra på att hålla avstånd och alla bär munskydd.

Man jobbar på med lägenheterna här i vårt område. En del fick markiser monterade igår. (Vi har dock inte beställt någon eftersom vi har ett bra, Story parasoll) Vi har däremot fått säkerhetsgaller för alla fönster och dörrar. Och de ska målas en gång till. Vi har fått till oss att de ska komma vid 12-tiden och fixa altan sidan, så vi får väl se om de dyker upp. De målade gallren för sovrummen igår och det blev väldigt snyggt. Lite mörkgrå färg.

Idag var vi på marknad. Ingen trängsel, men absolut inte folktomt. Vi köpte lite blommor och en basilika. Det är ju alltid trevligt att ha lite blommor och färska kryddor hemma också. Rosmarin såg vi växer i rabatten här utanför sovrumsfönstret. Annars blommar det mycket i alla planteringar överallt. Både här, i vårt område. Och på stan i rondeller och rabatter. Kommunen är mån om att ha en fin stad tror jag.

Så här fint blev det med mina pelargoner och basilikan

16 reaktioner till “Vardagslunken börjar infinna sig

 1. Ni verkar ha det mysigt och pysslar. Vi pysslar också men ute i trädgården i vackert höstväder.
  Ha det fint Kram

 2. Vilket mysigt vardagsliv ni kommer att få där nere. Det är väl bara att hoppas att det lilla viruset håller sig på mattan och inte sprider sig alltför mycket.
  Ha det så gott och sköt om er!

  1. Vi njuter i fulla dag! Vad gäller viruset läste jag en jämförelse mellan Málagaregionen och Stockholm och av den känns det mycket bra att vara här.
   Tack detsamma!

 3. Tack för lite rapport om hur det ser ut på olika platser i världen. Ska snart på jobbresa till Tyskland så har börjat bunkra upp med munskydd, eller munbinda som det heter här i Norge.

  1. Hej Tina. Spännande med en jobbresa till Tyskland. Håll avstånd och tvätta händerna och använd munskydd på ett klokt sätt, så går det säkert alldeles utmärkt.
   Ha det så bra!

 4. Ni verkar ha det varmt och härligt! Hoppas det fina vädret hos er fortsätter! Här hade vi sommarvärme igår, men det är nog verkligen sluttampen på det kan man tänka.

  1. Ja man är ganska anpassningsbar och tur är väl det. Jag gillar faktiskt att det finns handskar o handsprit. På nån butik hemma i Sverige fanns det inte, så saknade jag det.

   Detsamma till er

Kommentarer är stängda.