Ostkusten

När vi hade lämnat Ronneby for vi kusten uppåt och gjorde ett stopp i Kalmar Här hittade vi en liten badplats att stå på i våras, när våra vänner var med. Frun i den husbilen är nämligen uppvuxen precis bredvid denna badplats. Trevligt att se Ölandsbron från en annan vinkel. Sedan fortsatte vi till Västervik, där det blev ett stopp och träff med husbilsvänner från Nässjö.

Nästa strandhugg blev Loftahammar. Här besökte vi våra vänner som vi lärde känna i vintras, i Torre del Mar (Spanien) De har en stuga på en ö och jag kan verkligen förstå att de trivs. Så härlig dag vi fick tillsammans, med god mat. Hemlagad glass som såldes på en grannö. Båttur och solsken.

Sedan var det dags för ett besök hos barn och barnbarn i Gnesta. Det blev poolhäng och sandstrand eftersom det var så varmt dessa dagar. Vi orkade dock iväg till Oxelösund och Femöre, en dag. Lunchen skulle intas på Skärgårdsvåfflan. Här finns det våfflor med många olika sorters pålägg. Vi valde räkor och nån annan valde pulled chicken. Och så klart – glass.

2 reaktioner till “Ostkusten

  1. Härliga bilder från er tur. ❣️ idag tuffar vi hemåt pga av ett kylskåp som inte fungerar , tradigt . Ha en fin 1 september. Åse

Kommentarer är stängda.