Kårehamn

Öland. Solen och vindarnas ö. Ja det stämmer nästan till punkt och pricka. När vi kom var det inte sol. Antagligen det enda stället i hela Sverige, med moln på himlen. Men ska man få äta god fisksoppa här i restaurangen får man ju offra sig lite. Och ta lite dåligt väder. Dagen därpå var det klarblå himmel. Och halv storm. Men mellan husbilarna hittade vi lä. Och soppan var precis lika god, som vanligt. En del fisk köpte vi också i fiskaffären. En liten pratstund fick vi med Husis också, som gömt sig mellan enebuskarna. Kul att ses!

16 reaktioner till “Kårehamn

  1. Ja, blåst möttes vi av, ,en det gick att hitta lite lä. Trevligt att träffas en stund och tjôta bort lite tid. Kör försiktigt och njut av er fortsatta tur på Öland.

  2. Vackra Öland och fina Kårehamn. Förra gången vi stod där på piren var det vardag och lågsäsong så vi fick klara oss utan fisk. Nu hoppas vi det blir ett besök fram emot höstkanten.

  3. Där är så väldigt fint! Får se om det blir ett Ölandbesök i år.

Kommentarer är stängda.