Gnesta-Nyköping-Oxelösund

Vi tog en tur till Gnesta för att fira lilleman 1 år. Tänk så fort ett år har gått. Så mycket som har hänt och så mycket som vi upplevt.

Han fick en liten pool och det var ju perfekt väder för att få prova den på en gång

När vi lämnade familjen for vi till Sparreholm. Här stod vi fint bredvid Hembygdsgården. Vi tog en promenad bort till Fabriken men köpte inget.

Sedan rullade vi till Nyköping. Här fick vi plats på ställplatsen i hamnen. Numera får man stå här i 2 dygn och det kostar 100 kr/natt ink el. Att tömma och fylla gör man, liten bit ifrån, där båtarna kan fylla.

Vi tog en promenad genom stan och kikade lite. Nyköping är en trevlig stad, med sitt Nyköpingshus och ån att promenera bredvid.

Sedan rullade vi ner till Oxelösund och Femöre. Här mötte vi vänner och vi fick en mycket trevlig eftermiddag kväll tillsammans Vi kunde ju sitta ute länge. Vilken sommar vi fått!

Ställplatsen har inte världens vackraste utsikt precis…. Men det funkar för en natt. Det kostar 150 kr att stå på den gropiga grusplanen, utan el. Med el 200 kr. Det finns en restaurang som verkade ganska välbesökt samt en liten fiskbutik. Vi kunde så klart inte låta bli att köpa lite fisk. Och rökta räkor. Det blev en god middag och en riktigt fin kväll

8 reaktioner till “Gnesta-Nyköping-Oxelösund

  1. Även om det inte, enligt er, var den roligaste platsen att stå på så var kvällsbilder riktigt fin med lyftkranen. Nyköping verkade allt vara en mysig liten stad, får jag tipsa mina ägare om.
    Trevlig helg!

  2. De trakterna är verkligen vita fläckar på vår karta men det ser ut som om vi får råda bot på detta framöver!
    Så fort det går! Ni har redan fått fira 1-årsdag med lilleman!

  3. En härlig tur ni varit ute på! På ett år ändrar de små sig, så det gäller att träffas även om det är på distans

Kommentarer är stängda.