Farväl

Igår fick vi följa min systerdotter Therese till sista vilan. En dag jag aldrig trodde skulle komma. Hon skulle ju klara sin kamp emot cancern. Hon har ju tagit fajt efter fajt och vunnit tidigare. Visst har det varit dippar, men hon har hittat vägar och alternativ som stärkt henne. Hon skulle ju komma till oss i höst och njuta soliga dagar i Spanien. Hon skulle ju få se sina barn växa upp. Storebror W börjar skolan i höst. Lillebror K kommer snart efter. Hon skulle ju vara med. Det skulle ju gå bra. Fuck cancer…… !!

Ni sitter hon i himlen, med sin morfar och mormor och farfar. De fikar säkert nåt gott, för mormor och hon bakade gärna tillsammans när hon var liten. Och en dag får vi ses igen. Då ska vi kramas igen. Du kommer altid att en plats i våra hjärtan. ❤

När en blomma bryts av i sin vackraste blom
då blir marken så trist och så fruktansvärt tom
Men kanske ändå att det någonstans finns
en äng eller undangömd skreva
dit blommor som brutits för tidigt får komma
och fortsätta och dofta och leva

Denna versen passar Therese så bra tycker jag – hon var ju florist

Förra gången vi besökte denna kyrka gifte sig Theres med sin älskade Jimmy. Det var glädje, fest och Therese sprudlade av liv ❤

Begravningen var ”coronasäkrad” vilket betydde 50 personer inne i kyrkan (inklusive präst och kantor) Det hela videofilmades och sändes live i den facebookgrupp vi har haft för Therese och Jimmy sedan hon blev sjuk. Där finns den även kvar att se för den som till exempel jobbade och inte kunde vara med. Att även välja jordbegravning gör ju också att det är lätt att hålla avstånd. Så även vid kaffet i trädgården. Det blev ingen trängsel.

18 reaktioner till “Farväl

 1. Sorg och saknad är så bedrövligt smärtsamt. Ni har så många fina minnen som förhoppningsvis får ta större plats än sorgen på sikt. Kram

 2. Beklagar verkligen,usch så tragiskt med denna Cancer i olika former!
  Stackars alla andra i familjen som får bära sorg hela livet.

  Kram fr oss

  1. Tack. Cancer är en förskräcklig sjukdom och behöver få mer uppmärksamhet och forskningsanslag! Familjen är ju inte hel längre eftersom hon fattas
   Kram tillbaka

 3. Beklagar, så sorgligt. Tänker på barnen och familjen 😥 må hon vila i frid ❤

Kommentarer är stängda.