Påsken har kommit och gått

Här händer inte så jättemycket dessa ”Corona-dagar” Vi är mest inne och hänger i soffan med en bok eller ett soduko. Vi har inte ens varit sugna på att gå ut eftersom det blåst både halv och hel storm. Och ibland har det varit yrväder och emellanåt har solen kikat fram. Riktigt april-väder med andra ord.  Vi har haft ett par ”distans-fika-träffar” där vi suttit och fikat tillsammans med vänner i både Sandviken och Tjust skärgård. Det är ju lite trevligare att kunna se varandra på FaceTime/messenger istället för att ”bara” ringa en stund. img15470177213435258056572165708826.jpg

 

8 reaktioner till “Påsken har kommit och gått

 1. Ja i dessa dagar ska ni människor vara glada att facetima varandra. För visst är det mycket trevligare att ses vid fikan och inte bara höras.
  Ta hand om er och hoppas intensiv blåser bort.

 2. Här har vi också haft en lugn påsk efter vår lilla premiärtur med husbilen onsdag – fredag. Ambitionen att åtminstone ta en promenad varje dag kom på skam.
  Visst är det trevligt att man numera kan fika ihop även på distans!
  Ha det fortsatt bra!

 3. Digitaliseringen är det nog inte många som klagar på nu 🙂 Härligt att kunna fortsätta med det ni gillar även i kristider. Älskar Sudoki finns i app oxå 😉 Kram

 4. Maj o Jan.
  Vi har haft en av de bästa ”PÅSKAR” på bra länge. Efter vi beslutat att inte åka till ”ÖLAND” som brukligt är när vi hämtat ut ”LOKE” ifrån vinterförvaringen. Vi åkte detta året i ”NÄROMRÅDET” istället. Nu är vi åter hemma. Detta efter årets första 7 härliga dagar och nätter i husbilen. Tyvärr kan vi inte ha några ”distans-fika-träffar” via ”Facetime” utan vi har ”Videosamtal”. Men digitaliseringen går ju väldigt fort nu så kanske oxå vi kan “Facetima med familjen” inom en snar framtid vem vet?
  Mvh. Maj Jan o LOKE.

  1. Va härligt att ni haft en bra påsk och kommit iväg några dagar i husbilen! Vet inte om det är så stor skillnad med videosamtal, för jag tror facetime bara funkar på Apples produkter.
   Ha det så jättebra

Kommentarer är stängda.