Norrut

Så har vi börjar fara norrut och hemåt. Mot kyla och snöslask. Vårblommor och ljusare dagar. Familj och vänner. Det ska bli mysigt att ses snart igen. Men innan vi är där, hoppas vi hitta nya trevliga ställen som vi kan upptäcka. Vi vill inte vrålköra, men tyvärr verkar ju coronaviruset fortsätta sin framfart. Vi får se hur det blir. Och hoppas vi kommer igenom gränspassagerna. Och att vi fortsätter att vara friska. Här i Torre del Mar har det inte (vad vi vet) insjuknat någon. Men hyllorna på mercadona gapade väldigt tomma igår när vi handlade. Det kändes ju lite scary kan jag säga.

Vi har perfekt åkväder. Lite molnigt och 14-15 grader.

7 reaktioner till “Norrut

  1. Precis som Rolle skriver så stänger Danmark sina gränser i morgon. Då blir det färjan som gäller för alla transporter som ska uppåt. Kör lugnt och var rädda om er.

Kommentarer är stängda.