Benicassim

Vi har kört idag. Känner oss faktiskt lite jagade av viruset som sprider ut sig enormt. Det ryktas om att Spanien försätts i nödläge och att gränsen mot Frankrike och Portugal kan komma att stängas imorgon, lördag. Därför står vi på lite och hoppas hinna till Frankrike. Om det är bättre där vet jag inte men vi är ändå längre på väg hem då. Förhoppningsvis kan vi husbilister ändå rulla eftersom detta är mitt hem. Att stå still i karantän eller att rulla i karantän – för mej är det ingen skillnad.

Idag blev det 70 mil, hit till Benicassim. Koordinater N40.013890, W0.036526 Här stod vi en natt i fjol också. Då pajade vårt kretskort till Aldepannan. I år får det hålla! Du får också gärna hålla en tumme så vi kan ta oss hem utan stillestånd och missöden ❤️

12 reaktioner till “Benicassim

 1. Ni får ni köra försiktigt. Frankrike ska väl stänga landet och så även Danmark.
  Jag och ägarna följer med spänning hur ni sakta men säkert tar er hemåt.

  1. Vi har ännu inte hör nåt om Frankrikes gränser men hoppas det dröjer några dagar till
   Tack, det går lite för sakta men ändå för fort… 🤔

 2. Vi förstår er fullständigt. Hade vi åkt bil eller husbil hade vi också gett oss av hemåt. Nu får vi hoppas vår golfbana håller öppet så vi kan tillbringa tid där, men det lutar nog åt att de stänger. Idag var det rena undantagstillståndet på Mercadona, nästan alla hyllor med allt från kött, fisk, mejerivaror och hygienartiklar gapade tomma och vi fick rafsa till oss lite mat eftersom alla restauranger håller stängt fr o m i morgon. Flygbiljetterna går inte att boka om så nu återstår att se om vi kommer hem. Turligt nog är vi friska och t o m vi kanske får lära oss ta det lite lugnt och ligga på rygg med en bok i öronen. Vi håller alla tummar för er!

  1. Det är lite läskigt när det blir tomt på hyllorna. Nu är ni väl satta i karantän med att vad det innebär. Hoppas ändå ni kan ta er hem som ni ska! Tack. Vi håller tummarna för er!

 3. Förstår att ni känner er jagade, kör förståndigt i alla fall. Danmark stänger gränsen i morgon.

Kommentarer är stängda.