Vinprovning och kompisbesök

Igår, onsdag, var vi på besök på ett vinkooperativ – Ucopaxa – i Vélez-Málaga. Där hade Juan ordnat så vi fick komma in och höra om tillverkningen och provsmaka lite. Det är endast muscat-druvan de tar hand om där, så vinerna är ganska söta. Trots att de inte tillsätter något socker. Men när druvorna får bli russin, blir det ett sött vin.

Efter provningen gick hela gänget till en restaurang och åt lunch. Sedan cyklade vi tillbaka till Torre del Mar, medan andra tog bussen. En jättetrevlig tur.

När vi kom ner till stan, slank vi in på ”Svenskträffen” och tog oss en kaffe. Träffade både nya och gamla bekanta. Kul!

Idag har vi haft besök av kompisar hemifrån Dalarna. Vi strosade utefter strandpromenaden bort till Safari Lounge där vi slank in och åt en tre-rätters. Lika gott som vanligt!

Sedan fortsatte vi genom stan och gick upp till lägenheten och kikade. Idag var det nästan väl varmt på altanen! Det blir bra med parasollet vi beställt, få se när det kommer. Apropå beställning, så kommer Ikea och byter vårt bord som var felförpackat. De planerar att komma den 4/2 Sen hoppas vi på lite el och gas också. Men det känns som om det dröjer till nästa vecka. Minst…… Nu har vi väntat i lite drygt 2 veckor 🙄


6 reaktioner på ”Vinprovning och kompisbesök

  1. Trevligt att gå på vinprovning och bara må gott sen också. Kul få besök men mindre kul att ni inte fått igång elen…hoppas ni får den så fort som möjligt nu. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.