Julfisk och solstol

I söndags träffade vi goda vänner, som stod på ställplatsen i Caleta. Vi möttes på strandpromenaden och gick till El Bucheron och åt grillad Dorada. Den är jätteful. Men jättegod.

Vi var ganska tidiga så det hade inte blivit fullsatt. Det är vanligt, om en kommer vid halv 2 tiden och det är soligt och varmt.

Vi hade en härlig eftermiddag, innan de flyger hem och firar jul och jobbar lite.

Igår, måndag, cyklade vi bort till DeTropen En väldigt stor butik för utemöbler. Eftersom vi inte hittade sköna altanstolar när vi var på Ikea, så cyklade vi som sagt hit. För er som känner Torre del Mar litegrann, så ligger det ganska nära det stora köpcentrat El Ingenio. Nåväl. Här hittade vi en skön, 5 positioners stol. Dessa är beställda och kommer att levereras när vi fått nyckeln till lägenheten

På kvällen tassade vi runt i vårt lghjonpkex. Vi har svenska grannar som håller på att installera sig och vi hängde i deras nya soffa ett tag på kvällen. Vi träffade också en snickare. Det är nämligen så att det inte är öppen planlösning. Tyvärr. Men väggen mellan vardagsrum och kök är varesig bärande eller till någon nytta. Så den ska bort. Snickaren Jesús ska också montera dit duschväggar i båda badrummen. Nu väntar vi på kostnadsförslag och tidsplan för detta.

Det är lite mysigt i mörkret

Våran port. Nummer 12.


Trots att detta inte är något juligt inlägg, så passar vi på att önska våra bloggläsare en Riktigt God Jul!

12 reaktioner till “Julfisk och solstol

  1. Så mysigt att smyga omkring som tomtenissar på kvällskvisten i ert nya hem område 🙂 God Jul vänner!

  2. Oj vad ni har mycket att shoppa till lägenheten. Förstår att ni tycker det är kul och att ni längtar att få flytta in 🙂 Julkramen till er

  3. Tycker ni att doradan är ful? Jag tycker att den är ganska fin 🙂 Och god förstås! Önskar en fortsatt fin julhelg!

Kommentarer är stängda.