Tiden springer, men inte jag

Det är inte klokt så fort tiden går! Nu måste jag backa bandet ordentligt. Ända till i onsdags. Då var vi på ”svenskträff” Det är en del svenskar från campingen och andra som äger eller hyr hus/lägenhet som träffas på en restaurang. För att prata bort en stund och knyta kontakter. Väldigt trevligt tyckte vi, eftersom vi träffade nya människor.

I torsdags började det regna. Och vi fick besök av goda vänner som var på senester ett par veckor i Benalmadena. Jättekul att få visa dom vårt älskade Torre del Mar i duggregn 😊

Sedan vräkte det ner regn. Hela fredagen stod det som spön i backen

Men till kvällen blev det uppehåll så vi gick bort till Tanit. Honky Tonk Cats spelade. Fullt ös på Rolling Stones kopiorna. Jättetrevligt sällskap och god mat!

När vi gick från restaurangen såg vi att alla boulebanor blivit insjöar….

Sedan har vi cyklat omkring lite i en annan del av stan, för att se mer som vi faktiskt inte sett.

Här hittade vi ett häftigt utskuret och snidat träd, vid musikkonservatoriet.

Vi hittade Spanska Trappan också 😂 på nån an gatorna vi irrade omkring på.

Det var en solig men kylig helg där vi dessutom besökte C & K i deras lägenhet och fick en inblick i spanskt vardagsliv. Jättetrevligt! Idag har vi varmt igen Alldeles nyss (kl 20.30) hade vi 18 grader! Det kan man stå ut med 😉

12 reaktioner till “Tiden springer, men inte jag

 1. Vilka kontraster på era bilder, allt från regn till sån där underbar klarblå himmel.
  Men ibland kan det vara skönt med lite varierande väder, bara det kommer på ”rätt” dagar.
  Hoppas nu ni ska få ha era 18 grader på kvällarna ett bra tag framöver.

 2. Här är det kolsvart och regnigt men mot fredag lovar de snö och kyla. Vi hoppas det inte blir för mycket snö för vi ska ut och åka påfredag – lördag.
  Ha det fortsatt gott.

 3. Kul med liveband och RollingStones låtar. Hoppsan där var det vattenpölar på banorna. Här är det också regn fast bara +6grader. Och inte har vi några varmare temperaturer att se fram emot heller.

  1. Honky Tonk Cats är riktigt trevligt att lyssna på. Det är ju ändå skönt, att när det regnar här, är det ett par dagar sedan blir det fint igen. Här där vi är, är det kring 300 soldagar per år. Men snö är vackert och så blir det ljusare ute
   Detsamma Kram

 4. Försökte lägga ett inlägg tidigare men det försvann i etern. Regnoväder har vi också råkat ut för på hemresan. Och i norra Tyskland var det grått och dimma. Det bästa med Spanien är ju att efter regn kommer solsken.och även värme. Trädet som var så fint utskuret gillar jag, men den där Spanska trappan har vi missat. Nu har vi kommit till ett grått Sverige som ska bli kallt till helgen. Då längtar man faktiskt till Spanien/Portugal. Ha de gott!

Kommentarer är stängda.