Äntligen Hemma

Så hette visst ett tv program som gick på nån kanal, för nåt år sen. Vi är också äntligen hemma. På våran favoritcamping, Torre del Mar. Den ligger i stan med samma namn. Ungefär 4 mil öster om Málaga. Vi har samma plats som i fjol, den är ljus och solen finns där nästan hela dagen. Lite knixigt att slingra in oss bredvid trädet,, men eftersom det var tomt mittemot på tomten, gick det bra.

Det är ju ett apelsin träd, vi parkerat bredvid 😊

När vi kom i fredags var vi lite lata, så vi gick bort till El Horno och åt en supergod pizza. Det är mysigt att knalla runt i stan. Det känns tryggt, inget bus och det är snyggt, rent och upplyst

När vi gick tillbaka hem, gick vi på vår underbara strandpromenad. Där har kommunen fixat och donat en hel massa, sedan vi lämnade stan i början av februari. Det blir ett eget inlägg om det. Till dess får du nöja dej med ett smakprov.

Det är en härlig känsla av att ha landat. Att känna att det här är vår oas. Det här är hemma, ett tag framöver.

8 reaktioner till “Äntligen Hemma

  1. Skönt att landat på en fin plats med ett perfekt apelsinträd jämte er. I vanliga fall gillar inte mina ägare att ha ett träd mitt på tomten, men i detta fall är det nog helt okej.
    Njut av att ”vara hemma” för hos mig är det typiskt höstväder, regn, grått och trist.

    1. Förstår att de inte gillar träd på tomten. Egentligen inte vi heller, men detta är ok. Har förstått att ni har ”typiskt höstväder” hemma. Snart får ni sätta upp adventsljusen. Det blir mysigt.

  2. Så mysigt för er att ha kommit hem!
    Spanska apelsiner hör till det vi längtar efter men snart är det första mars och då drar vi också söderut!
    Nu njuter vi av fascinerande Jordanien.

Kommentarer är stängda.