Blåsta

Min svärmor sa ibland – ”Jag förstår mej inte på det här” Det kunde gälla olika nymodigheter, som mobiltelefon. Eller politiska utspel. Eller när nåt inte var som det skulle vara. Just nu tror jag att jag säger likadant. Jag förstår inte det här – det blåser ju så. Hela tiden. Det gillas verkligen inte.

Tur då vi kan ha trevligt ändå. Häromdagen kom Äventyra med oss cyklandes och bjöd på hembakade kolakakor. Hur gott var inte det? Jättetrevligt att ses, eftersom vi har följt dem på bla Instagram ett tag.

Sedan ramlade våra vänner Dan och Ragnhild in. Vi promenerade bort till Torre del Mar på marknad idag.

Det blåser. Och det kom lite regn. Men vad gör det när man kan värma sig med choklad och churros

Det var också trevligt att se, att det blivit lite oaser, på stranden. På flera ställen har de planerat grupper av palmer. Kommunen är verkligen mån om att det ska vara fint och trivsamt här. Det uppskattar vi

Dessemellan har vi också utforskat Caleta de Vélez ordentligt. Cyklat omkring på gator och i gränder. Man vet ju aldrig vad man upptäcker bakom nästa gathörn. Eller kulle. Vi har farit både hit och dit. Och kors och tvärs 😉

8 reaktioner till “Blåsta

  1. Ni får åka mer söderut ändå,härliga Tenerife var underbart att vara på!
    Vi såg rätt många Bobilar där med,nån stod neranför vårt hotell 🙂

    Ha det gott/Trevlig Helg……SolKram

  2. Trots blåst så verkar ni ha det bra ändå med goda vänner lite då och då 🙂 Så mysigt att kunna gå tillsammans på marknad….sånt gillar jag också. Kramen till er

Kommentarer är stängda.