Nya vyer

Idag for vi till Vila Real San António, som ligger precis på gränsen till Spanien 🇪🇸. Här finns en ställplats ganska centralt, som vi stått på förut. I år kostar den 5€ per 24 timmar + 1 € i turistskatt.

Vi tog en promenad genom stan. Den är lite mysig, med sin hamn, sitt torg och affärs/restauranggator. Av någon anledning säljer var och varannan butik frotté. Vi har dock inte investerat i nån handduk. Kvaliteten känns väl ok, men vi har så vi klarar oss.

Vi hade fått tips om en japansk restaurang som vi besökte till lunch. Sushi Comes. Här betalar man ett buffé-pris på 11.90 om man vill äta en lunchbuffe. Det ville vi. Sedan får man en bok med alla rätter, en penna och små lappar. Sedan är det bara att börja beställa. Varje rätt har ett nummer/beteckning som man skriver på lappen. Sedan hämtar servitören lappen. Det rekommenderas att beställa 1 rätt i taget, för när det blev lite mera folk i lokalen kunde de inte hålla ordning på beställningarna. Vi fick både det vi beställt och blev utan annat…. Nåja, vi blev otroligt mätta och det mesta var riktigt gott.

Jag tror vi åt i flera timmar….. 🤔

När vi gick i gränderna såg jag en poncho jag tyckte var fin. Den fick följa med hem. Vem vet, det kanske blir kallt i vinter 😉

10 reaktioner till “Nya vyer

  1. Det ser ut som ni inte mår så dåligt just nu 🙂 Så härligt i värmen, och fin poncho du köpte 😉 Kram till er

  2. Vilken härlig lunch! Även om inte sushirestauranger är mitt förstaval när det gäller mat såg det här så läckert ut! Så skönt att se bilder med lite blå himmel. Här var det 0° och dimma igår så det var inte ljust på hela dagen…

Kommentarer är stängda.