Cáceres

Vaknade och hade en hyfsad morgon med +13 på termometern. Ute på motorvägen kom det dimma, så vi såg knappt nånting. Men efter nån mil lättade det och sol och blå himmel visade sig.

Vi har kört perfekt motorväg idag. Gratis och ingen trängsel. Om en tänker på alla tyskar som trängs på 2 filer undrar jag om inte spanjorerna är ute och kör bil alls. Några enstaka långtradare. Och personbilarna som kör förbi, håller inte alls vansinnigt hög fart.

Landskapet blev ”typiskt spansk” och det blev varmare och varmare. Vid lunch letade jag på linnet och slängde iväg t-shirten. Efter lite matinköp så landade vi på ställplatsen ganska centralt i Cáceres. N39.480559, W6.366650. Gratis. Plats för 13 bilar. Möjlighet till tömning och fyllning. Luktar emellanåt sopor… Och det finns många flugor. Men ok för ett stopp. Vi var här till 16, då fanns det 3 platser lediga Sedan har många varit hit och vänt

Vi har fått varmt så det räcker. Där får man för man klagar, haha.

Vi har för första gången tagit ut våra stolar idag. Fantastiskt skönt! Letade skugga och tog en fika när vi parkerat.

Antar att vi kan sitta ute, hela kvällen ikväll. Som vi längtat.

Det blev ganska precis 56 mil idag

14 reaktioner till “Cáceres

  1. Än har inte vi hunnit ta ut några stolar, men hoppas att den dagen kommer.😍

  2. Näää vad orättvist att ni har så varmt 😆Här hemma öser regnet ner 😳Inget vidare väder. Ha det skönt o njut o sitt utanför husbilen så ofta ni kan. Kram till er

  3. Härligt härligt med den värmen. Igår morse 0 grader och skrapa rutan😮 Idag hela +2 sol😄
    Njut o ha det gott

  4. Vad härligt att ni fått lite sol och värme. Här är det kökstjänst idag med brödbak och kålpudding på schemat. Passar bra då det är +2 och regn ute, tur det inte är snö….

Kommentarer är stängda.