Höst

Sådana här dagar känns det inte svårt att lämna Sverige för ett varmare klimat. Jag tog en cykeltur ner på stan. Mitt på dan. Det var lite drygt 12 grader. Ingen sol. Det kändes så mörkt och kallt. Hade en sjal runt halsen och det var skönt. Trots allt är det lite vackert, men ingenting jag kommer att sakna.


16 reaktioner på ”Höst

  1. I år ska vi också övervintra i husbussen, fast vi gör det en meter utanför kontoret. Om en månad har vi lämnat huset. Vi älskar familjen, vi älskar jobbet, vi älskar församlingen i kyrkan. Det finns inget som skulle kunna locka iväg oss. Men lycka till på er resa.

  2. Låter så härligt att ni har detta framför er. Ägarna hade gärna följt med men det går ju inte så istället får de följa er resa via bloggen. Men det är nog tveksamt om de klarat vara borta från nära och kära vid jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.