Höst

Sådana här dagar känns det inte svårt att lämna Sverige för ett varmare klimat. Jag tog en cykeltur ner på stan. Mitt på dan. Det var lite drygt 12 grader. Ingen sol. Det kändes så mörkt och kallt. Hade en sjal runt halsen och det var skönt. Trots allt är det lite vackert, men ingenting jag kommer att sakna.

16 reaktioner till “Höst

  1. … Och här i södra Tyskland har vi fått ta fram långbyxor för första gången på en månad (bortsett från bergen i Picos de Europa). Är vi riktigt kloka som är på väg hem??

  2. I år ska vi också övervintra i husbussen, fast vi gör det en meter utanför kontoret. Om en månad har vi lämnat huset. Vi älskar familjen, vi älskar jobbet, vi älskar församlingen i kyrkan. Det finns inget som skulle kunna locka iväg oss. Men lycka till på er resa.

  3. Låter så härligt att ni har detta framför er. Ägarna hade gärna följt med men det går ju inte så istället får de följa er resa via bloggen. Men det är nog tveksamt om de klarat vara borta från nära och kära vid jul.

    1. Visst hade det varit häftig om ni varit med live, men från soffan får väl duga. Vi stannar hela vintern denna gång, men skulle tro att vi far hem en vända nästa säsong

Kommentarer är stängda.