Tankar in lite mys

Senaste veckan har vi varit i Gnesta hos lilla Loke och hans föräldrar. Vi har fyllt på med lite mys och gos och många kramar eftersom vi snart far iväg på vår andra övervintringsresa. Det är ju bara för mysigt att få ett pling i telefonen på morgonen som frågar om vi är vakna. När jag svarat ”ja” så tar det några minuter och sen knackar det på dörren. Där står Elin med famnen full av ett litet morgonmysigt bylte som skiner ikapp med morgonsolen. Kärlek. Det är det finaste. Som finns.

En dag for vi ner till Nyköping och knallade runt på stan lite.Det blåste kallt, så vi försökte hålla oss i de gränder som gav lä. Då var det skapligt skönt. Innan vi for hemåt, så passade vi på att köpa med oss lite sushi från Sushi Yama. Vi har ätit där för nåt år sedan och varit väldigt nöjda. Nu var det tyvärr ett bottennapp. Så synd att vi tog med hem och inte åt på plats, för då hade de fått göra om alltihopa. Sega. Svampiga och torra så jag kunnat lekt studsboll med dem. Bläsch…..  😦

I lördags var det det dop i Frustuna Kyrka, Gnesta. Kyrkan ligger så fint bredvid sjön och det den var väldigt vacker inuti också. Elins kompis Sanna från Borlänge kom och sjöng och prästen gjordes det hela lättsamt. Och Loke, han skötte sig förstås.

Efter dopakten i kyrkan, far vi allihopa hem till Elin, Hampus och Loke så då fick vi passa på att tanka och lagra flera kramar. Ida och hennes Daniel var ju förstås med och det var gott att får krama om dem också riktigt ordentligt. Vi passade också på att dela ut både födelsedagspresenter och julkappar till allihopa. Vi är ju inte hemma när det inträffar….

 

Även Görans son Daniel med fru och minsting, var med samt många andra goa släktingar. Nu har vi fyllt på med värme och kärlek så vi klarar oss ett par tre dar 😉 Sedan får vi använda oss av internets fantastiska hjälpmedel som videosamtal mm. Nu kollar vi av det sista hemma i lägenheten, packar och städar. Hänger lite med lägenhetsvakten och uppdaterar kartmaterialet. Ser fram emot lite värme, för i natt har vi nästan haft frost och det är kallt nu tycker jag! Eller, om jag ska vara ärlig – det har jag tyckt ganska länge, i omgångar. Även om alla kramar från familjen värmer ❤

16 reaktioner till “Tankar in lite mys

 1. Så skönt att få vara med de närmsta i några dagar. Det ger ju fina minnen att ta fram när saknaden slår till! Jag lovar att fylla på med kramar när vi ses, även om det så klart inte är riktigt samma sak så är det iaf varma och kärleksfulla 🙂

 2. Vad roligt ni är i Gnesta och härjar 😉 Micann husbils kvinnliga del har bott i Gnesta innan hon vart öbo med mig för två år sedan. Hade vi vart hemma hade vi kommit förbi o hälsat !Själva är vi nere i Frankrike på Camping de Ermitage. Sol och värme idag, men det är ombytligt 😂
  Ha det bra så hörs vi.

 3. Vad mysigt att tanka kramar och mys inför en lång bortavaro.
  Tänk vilken kravlande goding ni möts av till våren. Idag går det ju faktiskt atthållahyfsad kontakt även om det är många mil emellan.
  Så härligt arr det snart är dags för avfärd, samtidigt som vi väntat hemåt…

  1. Ja det är väl en helt annan liten Loke som möter oss då. Visst är det skönt med tekniken – då blir det ju inte så långt trots allt. Tänk när en annan ringde Collect Call hem, eller matade mynt i en telefonkiosk 😀 VI får väl se om vi möts efter vägen nånstans!

 4. Så gott att bli ”väckt” på det viset. Min manlige ägare minns hur trevligt det var när brorsbarnen kom smygande och ville ligga jämte farbror och vakna.
  Hoppas nu all planering går som den ska och att ni kan rulla iväg lite sakta mot värmen. Mina ägare är inte alls avundsjuka..😀.

  1. Så mysigt med brorsbarnen, det är nåt speciellt med den känslan ❤ Tack, vi har nog packat med det mesta. Och det som inte är med, är hemma 😀
   Vet inte riktigt om jag tror på det sista hihihi

Kommentarer är stängda.