As it was

Några otroligt hektiska dagar är till ända. Igen. Det har varit varmt inne och växlande väder ute. Trångt. Stimmigt. Trötta fötter. Köer. Roligt. Gott. Skrattigt. Och som Askungen säger…. ”alldeles underbart….”

Räknade ut att detta var det 16e året på raken vi var med. Och när jag tänker tillbaka ser jag hur mässan utvecklats. I år var det 35 800 besökare. Något mer än i fjol.

Här nedan kommer ett litet axplock

Papegojan Curre får symbolisera avslutet på mässan. Nu lägger vi oss och vilar fötterna samt hakar på oss mörka glasögon. Tack för i år.

12 reaktioner till “As it was

 1. Ni ser ut att haft fullt upp och mycket att tittat på. Kul men säkert jobbigt också.
  Vi är också bland festligheterna i Österrike med olika Dorffester

 2. Tack för en trevlig sammanfattning och självklart också för att ägarna fick träffa och tjôta lite med er. Mina ägare trodde nog inte att det var så många besökare då det många ggr kändes som mindre besökare iår.
  Hoppas nu att ni får en riktigt trevlig övervintringsresa!

  1. Ja det var jättekul att ses! Man blir alltid lika förvånad över besöksantalet men det ska ju stämma, har fått förklarat för mej hur de räknar och jag litar på det. Men visst kändes det lite glest.
   Tack, det tror jag vi kommer att få 😊

 3. Jag blev nästan trött av att titta på bilderna och tänka på hur mycket ni har vandrat omkring där :-)) Men skulle ändå gärna ha varit där….men kanske om nåt år. Kram

 4. Haha, Curre är ju sååå skön på bild! Bra jobbat med 16 år i rad! Där ligger vi i lä …

Kommentarer är stängda.