Elmia dag 1

Så har då årets upplaga av mässan Husvagn Husbil 2019 på Elmia i Jönköping dragit igång.

I morse kl 8 öppnades grinden och inkörningen kunde börja. Från vårt frukostbord såg det lugnt och välordnat ut. Visst är det en del som trycker lite för hårt på gaspedalen när de passerat själva inkörningen, men i det stora hela har allt gått riktigt bra.

Det första som möter mej är en Concorde med en väldigt spektakulär ”liten bil i garaget”. Ett ekipage som inte tilltalar mej det minsta. Nej jag vänder mej om. Och där får jag se Carthagos monter.

Här blänker det, men frågan är om det blänker lika mycket när jag pillat lite på ytan. Det får vi se.

Ett par röda trevliga bilar, blev jag lite imponerad av. Framför allt den nedersta. Det är en vanlig kombibil med ett tält du kan sätta ute på taket.

Det var också kul att springa ihop med Hollistay, som jag följt på Instagram ett tag.

En bil jag gillar är Frankia. Här visas modellen 840 GD

Från i år går det att få den med rakt kök och face-to-face sofflösning. Ett tillbehör på knappt 28 000 kr. Köket förvandlas till dansbana, med denna lösning. Jag gillart 👍

Nu, knappt 15 000 steg sedan i frukost ska jag lägga mej och smälta dagens intryck. Förresten! Idag hade mässan 3504 st besökare, enl den dagliga pressmejlen jag får. Ingen trängsel med andra ord.

15 reaktioner till “Elmia dag 1

 1. Det fanns mycket att titta på, en del vi skulle kunna lockas av och annat, som var väldigt långt ifrån oss. Kul att träffa dig vid två snabba möten!

 2. Perfekt start för er med andra ord, fått se mycket utan trängsel. Ska bli spännande att höra vad du säger när du skrapat ytan på Carthagobilarna.

 3. Vad kul att få lite rapporter från Elmia när vi inte kan vara där IRL.
  Skönt med en dag utan trängsel, antar att det ser lite annorlunda ut fram emot helgen…
  Ha det skönt, många steg blir det..

   1. Tack för rapporten! Det är ju min design de gjort! Undrar om jag får provision på sålda bilar 🙂

 4. Så trevligt att gå runt och titta och njuta av första dagen…men en racerbil där bak…kändes som den var lite för stor ;-)) Förstår absolut att du tittade mot Carthagos monter istället…hade dom några nyheter ? Det skriver du säkert om innan helgen är över. Ha så jättekul i helgen…vi hade gärna velat vara där. Kram till er

 5. Roligt att träffas igen!!! Jag känner för övrigt också till Hollistay från Instagram, de måste ha varit bra på att visa upp sig där! 🙂

Kommentarer är stängda.