Och vad händer här då?

Ja kanske inte så mycket. Eller jo, det händer väl nåt varje dag, men det är ju väldigt mycket vardagsliv just nu. Vi har träffat gamla vänner som också flyttat från Dalarna, för många år sedan. Nu passade det med en visit för dem och vi kunde stanna till över natten. VI fick en fantastisk kväll tillsammans. Så jättetrevligt vi hade. Trots att det är så många år sedan vi sågs kändes det bara som ett kort tag sedan. Och vilken perfekt plats för husbilen de hade 😀 Det blir perfekt att besöka dem igen, när vi återvänt från vår andra övervintringsresa 😀

Sedan har Lilleman hälsat på här hos mormor och morfar. Han kom med sin mama och vi fick pyssla om dem nån dag. Han hade så mysiga små, pyttesmå, tofflor på sig ❤

Vi tog fram den gamla dopklänningen han ska ha på sitt dop, i slutet av månaden. Det är verkligen en gammal dopklänning, som är så vacker. Första gången dopklänningen användes var 1920. Då döptes Lokes morfarsfar. Sedan har alla barn i släkten Fajersson burit den.

När vädret slog om och blev riktigt kylig (vi hade bara +7 i går morse) så infann sig en akut längtan till sydliga nejder. Och då kanske framför allt Torre del Mar, någon mil öster om Malaga. Där tillbringade vi 2,5 månad i vintras och stortrivdes. Vi får väl se om vi trivs lika bra när vi återvänder dit i december. Nu ska jag gå och städa husbilen. Och nästa vecka börjar ju den stora mässan HusvagnHusbil på Elmia i Jönköping

 

16 reaktioner till “Och vad händer här då?

 1. Tycker det låter som om ni inte har några större sysselsättningsproblem. Kul med barndop och Elmia innan ni ger er iväg på en ny härlig övervintring.
  Torre del Mar lever säkert upp till era förväntningar i år också.

  1. En tycker att det inte händer nåt men så är det ju inte. Vi har ju mycket trevligt framför. Och ni är mitt i en massa trevligt 👍 Ska bli spännande att återvända

 2. Ja det är då inte att ligga på latsidan. Men så trevligt ni verkar ha haft det med vänner och nära och kära. Ja snart är det Elmia, hoppas mina ägare träffar er iår igen. Kanske i dagsljus denna gång..

  1. Tack vi har haft (och har) det superbra. Ja, hihi, så får det bli! Vi kanske inte ens vet till vem vi ska säga hej om vi möter dem i utställningshallen 😮 Men det finns ju telefon så vi kan få till nåt 👍 Går ju gärna husesyn 😊

   1. Ni är hjärtligt välkomna till mig, står som min föregångare i HBK:byn. Tror mina ägare är nyfikna på er bil också med olika lösningar, även om er bil är större än vad jag är.

 3. Det är väl så att ibland känns det som om det inte händer något men det gör det ju hela tiden. Det visar du ju nu hahaha.
  Kram

 4. Alla dagar är ju en del av det fantastiska livet vännen. Ni har ju mässa och dop att se fram emot, sen en ny övervintringsresa, det låter som ni ändå har lite att stå i 😀 Kram

   1. Hej hopp vad roligt att ni gör som vi fyller dagarna med liv inte livet med dagar😂den regeln har jag haft länge och visst mår man bättre då👍Elmia ver vi inte om vi kommer till ännu men gör vi det så kramas vi i vimlet❤️Ha det gött😆

 5. Så trevligt att få rå om lilleman och dotter en stund också. Sen så är vi lite avis på er som bara kan blåsa ner till Elmia sådär 😉 Hoppas ni får det trevligt där med alla bekanta. Kram

  1. Det var ett kärt besök ❤️ Det skulle ju vara trevligt om ni var med men 1164 km är ju inte nåt man bara åker sådär…. Liiite skillnad mot våra 71 km 😂 (som jmf har vi 1187 km till Ámsterdam!) Sverige är långt. Ni får komma med nåt annat år.
   Kram

Kommentarer är stängda.