Först Jönköping sedan Mullsjö

När vi lämnade Östkusten hade vi kikat på en ställplats inte så långt från Tenhult. Men när vi kom dit bestämde vi oss att inte stanna. Det kändes inte bra helt enkelt. Ensamt på ett gärde, med flera gamla husvagnar bredvid som var uppställda. Vi for istället till Jönköping och Oset.

På denna grusplan sov vi gott, tillsammans med ett par tre andra husbilsåkare. Inga faciliteter finns det här. Sedan blev det lite inköp på A6 innan vi for vidare till Sandhem inte så långt från Mullsjö

I Sandhem, på Kohagens Badplats, finns toalett, möjlighet till att fylla vatten och tömma toan. Det finns en stolpe med 2 uttag på 16 amp. Allt är gratis men man uppskattar ett bidrag som swishas. Det kan man gott göra om man uppskattar platsen.

Det var mulet och små regn när vi kom, så vi satt bara inne och myste hela kvällen. Idag, fredag, kom våra vänner också hit. Kul att ses igen. Vi har inte träffats sedan mitten av mars när vi lämnade dem i södra Frankrike.

Det är hyfsat väder, vi har suttit både inne och ute och snart är det fullt här på platsen. Ikväll bjuds vi på middag hos Hasse och Mia och imorgon fortsätter vi tillsammans till Falköping och en konsert som är inbokad sedan länge.

8 reaktioner till “Först Jönköping sedan Mullsjö

 1. Hoppas ni får en fin kväll i kalkbrottet utan för mycket regn. Visst är vi sugna på konserten men kräftfesten som vi ska på blev inbokad i påskas och sedan dess har vi inte träffat våra vänner så det blir säkert kul det också.
  Ha en skön helg!

  1. Tack, vi har laddar med dunjackor och regnponcho. Kul med kräftskiva också ju! Ha det fint så håller vi tummarna för uppehåll på kvällen.
   Detsamma till er kära vänner

 2. Frihet att bara kunna åka vidare om man inte trivs med platsen och Oset är fint att stå vid.
  Önskar en trevlig konsert och hoppas att ni ska slippa använda regnponcho.

  1. Visst är det härligt. Kul ni gillar Oset, för oss var det en ny bekantskap. Visst är det skönt om det blir uppehåll, men med lite go’ rock’n’roll håller vi oss säkert varma.

 3. Sandhem hörde vi talas om i veckan. Den har vi inte besökt tidigare, men det kan det bli om ett par veckor då vi ska ut på rull igen. Då var ni ganska nära oss och vår stuga, fast nu är vi på hemmaplan igen.

Kommentarer är stängda.