Kommentarproblem – igen

Skärmavbild 2019-07-22 kl. 20.28.38.png

Jag vet inte hur många gånger jag nu försökt att kommentera på mina bloggvänners Blogspotbloggar. Det går inte. Jag ger upp. Från min dator (mac) kan jag bara kommentera på word-press bloggar. Jag har letat i inställningar. Varit inloggad på WP. Varit utloggad. Samma resultat. Du som inte får några kommentarer från mej, får inte det när jag sitter vid datorn. Från telefonen (android) verkar det som det fingerar. Oftast i allafall. Men det är ju lite lite pilligt och där får jag se upp, för alltsom oftast dubbleras ordet jag skriver. Det blir ju väldigt konstigt om jag skriver ”såså finafina bilderbilder dudu tagittagit” Har du nåt tips till mej hur detta kan lösas, tar jag mer än tacksamt emot det!

Så – nu har jag skrivit av mej denna frustration. Rätt som det är, vet jag ju att jag försöker kommentera på Din blogg, igen. Oavsett så ska Du veta att jag läser allt. Kram på ´re´

24 reaktioner till “Kommentarproblem – igen

 1. Använder datorn privat så sällan…så har faktiskt inte testat. Skall testa hemma sen… Men med iPhonen och paddan funkar det om jag är inloggad. Men går jag via nån länk så är det kört… Så jag har oxå gett upp för länge sen 😔

  1. Visst är det trist. Det spelar ju ingen roll hur mycket man än försöker, med olika varianter, så försvinner kommentaren nånstans ute i rymden 🙁

 2. Tråkigt när det blir så och även jag och mina ägare har problem och detta har medfört att de tyvärr inte kommenterar så ofta på de bloggarna.

 3. Jag har blogspot och jag ser då er när ni kommenterat i alla fall😂Vet att det är strul men så trist att byta blogg…då lägger jag nog av istället o bloggar tror jag. Kram

  1. Jo det är skönt att det ändå funkar med telefon, ibland. Nej nej! Sluta inte blogga!!! Det är alltid så trevligt att se hur ni har det där uppe i norr. Läsa kan vi ju iallafall 😘
   Kram

  1. Det låter ju bra att det funkar för den. Jag har också ett googkekonto men det funkar ändå inte. Kanske jag kan skaffa ett till för kommentarer? 🤔 Ett tips värt att pröva

 4. Det finns en spärr som Google har, men fråga mig inte var den finns. Jag hade samma problem, men fick hjälp på jobbet av en av mina datagenier.

  1. Det skulle ju vara intressant att veta vart den spärren finns. Du får gärna fråga och dela vidare. Vi är ju många här som har problem 🙁

 5. Det måste ju vara tråkigt att kommentarer försvinner, men för amatörer som oss råkade det bli blogspot och byter vi till WP eller något annat får väl vi samma problem att kommentera. Hur som helst tråkigt att det ska behöva vara så.

  1. Det är lite drygt och ibland funderar jag om det är olika inställningar på blogspot bloggarna men kan inte klura ut hur det ska vara. Började ju själv med blogspot för många år sedan. På nåt sätt måste det gå att lösa tänker jag! Det kan väl inte vara meningen att det ska vara så här🤔

 6. Ja det är väldigt frustrerande. För mig funkar det oftast via datorn, men nästan aldrig via telefonen. Har ju apple-produkter och google och Apple gillar ju inte varandra så det har säkert med det att göra eftersom blogspot är Google. Men jag försöker ibland ändå och ibland funkar det, ibland inte. Tycker det. är trist att inte kunna kommentera tillbaka när vi får kommentarer, för det tycker jag är blogghyfs 😀

  1. Det är ju märkligt att dessa två inte kan vara kompatibla, när de har sin hemvist på samma kontinent… Visst är det trist att inte kunna kommentera. Precis som du säger så är det blogghyfs 😊

 7. Hej
  Jag har en helt annan fråga. Blev ni nöjda med det fristående tältet som ni hade med på er övervintringsresa? Vi funderar på att köpa ett likadant.
  Annica

  1. Ja det tältet är vi jättenöjda med. Det är inte stort 2,5 x 2,5m och vi har suttit 4 pers på stolar och med bord där inne. Vi köpte vårat på Décathlon. 👍 Lycka till med inköpet

Kommentarer är stängda.