Avtryck

Det finns många människor som skapar avtryck. Människor jag rest med. Människor jag jobbat med. Människor jag sjungit tillsammans med. Människor jag haft argumentationer med. Människor jag utvecklats med. Nu finns det ett alldeles nytt avtryck i mitt hjärta. Ett litet barnbarn. Tänk att en sån underbar liten varelse kan sätta sånt stort avtryck. Vi ska göra tavlor tillsammans. Med hand och fotavtryck. Precis som jag gjorde med lillemans mamma, när hon var liten. Det blir också ett avtryck som består.

Pappa Mamma Barn


8 reaktioner på ”Avtryck

  1. En gammal vän till mig sa alltid:
    Hade jag vetat hur underbart det är med barnbarn hade jag hoppat över barnen!
    Även om det är sagt med mycket humor så finns det ett uns av sanning i det. Man kan bara njuta av dem och ha skoj. Det andra får föräldrarna ta.
    Fina bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.