Avtryck

Det finns många människor som skapar avtryck. Människor jag rest med. Människor jag jobbat med. Människor jag sjungit tillsammans med. Människor jag haft argumentationer med. Människor jag utvecklats med. Nu finns det ett alldeles nytt avtryck i mitt hjärta. Ett litet barnbarn. Tänk att en sån underbar liten varelse kan sätta sånt stort avtryck. Vi ska göra tavlor tillsammans. Med hand och fotavtryck. Precis som jag gjorde med lillemans mamma, när hon var liten. Det blir också ett avtryck som består.

Pappa Mamma Barn

8 reaktioner till “Avtryck

  1. En gammal vän till mig sa alltid:
    Hade jag vetat hur underbart det är med barnbarn hade jag hoppat över barnen!
    Även om det är sagt med mycket humor så finns det ett uns av sanning i det. Man kan bara njuta av dem och ha skoj. Det andra får föräldrarna ta.
    Fina bilder!

Kommentarer är stängda.