Att hitta pärlor

När man som vi åker kors och tvärs hittar vi ibland små trevliga pärlor. Vi har en del appar som visar ställplatser och rastplatser, men långt ifrån alla ställen att stå på, är ju med.Vi lämnade en stor pärla där vi firat midsommar. Stannade till hemma en snabbis, för att fylla på i frysen med lite mera mat. Vi ska uppåt Gnesta men ville inte köra E4. Vi valde därför att ta sikte på Österbymo och vidare till Kisa. Plötsligt dyker det upp en rastplats. Vi svänger in, för den ligger precis bredvid en sjö.Det går en liten slinga in bakom en kulle, så vi är avskiljd från väg 134. Rastplatsen är Trafikverkets rastplats och heter Nästången. N57.867532, E15.379261 När vi satt och åt kvällsmat kom en till husbil, som också tyckte det såg trevligt ut här. Så nu är vi två som kommer att övernatta härDet finns tillgång till toalett, Papperskorgar och rastplatsbord. Och lugn och ro. Det är stilla och tyst. Emellanåt hoppar en fisk till och ger ifrån sig ett litet plask.Nu sitter vi inne i husbilssoffan. Men vi har dörren öppen och ser ut genom myggnätetVi kan inte komma så mycket närmare vatten, utan att hamna i….

Här kan du se ungefär vart vi är. Vi är inte så långt hemifrån 😊


22 reaktioner på ”Att hitta pärlor

  1. Man blir lika glad dessa små pärlor hittas. Lugnet att stå på en sån plats är så härligt, man blir ju gärna ”störd” av fiskarnas plaskande.

  2. En riktigt pärla ser det ut som! Sov sött i fiskarnas skutt! Här är också knäpptyst. Står på Haninge GK. Kul att ni kom förbi Bauergården så vi fick ses igen. Kram!

  3. Första gången jag kommenterar i en blogg så jag blev anonym här ovan. Ska visst skriva namn också.

      1. Nja man kanske ska skriva sin mailadress också så det syns vem man är, eller? Nu står det förresten tre cosare vid Klämmingsbergsbadet utanför Gnesta. Underbar plats. En cosare hos oss som fått fel på bilen.

      2. Du kan kommentera utan mejladress och som anonym och om du vill bara skriva typ så här; / och ditt namn. Kul med flera cosare. Vi cosar och gosar i malmsjöstugan ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.