Att hitta pärlor

När man som vi åker kors och tvärs hittar vi ibland små trevliga pärlor. Vi har en del appar som visar ställplatser och rastplatser, men långt ifrån alla ställen att stå på, är ju med.Vi lämnade en stor pärla där vi firat midsommar. Stannade till hemma en snabbis, för att fylla på i frysen med lite mera mat. Vi ska uppåt Gnesta men ville inte köra E4. Vi valde därför att ta sikte på Österbymo och vidare till Kisa. Plötsligt dyker det upp en rastplats. Vi svänger in, för den ligger precis bredvid en sjö.Det går en liten slinga in bakom en kulle, så vi är avskiljd från väg 134. Rastplatsen är Trafikverkets rastplats och heter Nästången. N57.867532, E15.379261 När vi satt och åt kvällsmat kom en till husbil, som också tyckte det såg trevligt ut här. Så nu är vi två som kommer att övernatta härDet finns tillgång till toalett, Papperskorgar och rastplatsbord. Och lugn och ro. Det är stilla och tyst. Emellanåt hoppar en fisk till och ger ifrån sig ett litet plask.Nu sitter vi inne i husbilssoffan. Men vi har dörren öppen och ser ut genom myggnätetVi kan inte komma så mycket närmare vatten, utan att hamna i….

Här kan du se ungefär vart vi är. Vi är inte så långt hemifrån 😊

22 reaktioner till “Att hitta pärlor

 1. Man blir lika glad dessa små pärlor hittas. Lugnet att stå på en sån plats är så härligt, man blir ju gärna ”störd” av fiskarnas plaskande.

  1. Visst är det härligt och vi blir glada av ett sånt här ställe. Och fiskarna – ja vi får väl hoppas att de tystnar till natten 😀

 2. En riktigt pärla ser det ut som! Sov sött i fiskarnas skutt! Här är också knäpptyst. Står på Haninge GK. Kul att ni kom förbi Bauergården så vi fick ses igen. Kram!

  1. Japp. Här var det fint. Jag har sagt åt dem att ta det lite lugnt badandet under natten 🤣 Akta er för golfbollar!
   Det var jättekul att ses igen
   Kram

 3. Första gången jag kommenterar i en blogg så jag blev anonym här ovan. Ska visst skriva namn också.

   1. Nja man kanske ska skriva sin mailadress också så det syns vem man är, eller? Nu står det förresten tre cosare vid Klämmingsbergsbadet utanför Gnesta. Underbar plats. En cosare hos oss som fått fel på bilen.

   2. Du kan kommentera utan mejladress och som anonym och om du vill bara skriva typ så här; / och ditt namn. Kul med flera cosare. Vi cosar och gosar i malmsjöstugan ❤️

Kommentarer är stängda.