Midsommarafton

Vi funderade bra länge innan vi bestämde oss. Vi far iväg och står nånstans över helgen ändå, fast vi kommit hem nyss. Vi brukar faktiskt inte fira midsommar. Åtminstone inte med midsommarstång, blommor och blader. Däremot kanske det blir jordgubbar och lite sill. Eller så grillar vi. Eller så blir det lite av allting 😉😉 Precis som en vanlig fredag alltså.

Fast i morse bestämde vi att vi åker till Bauergården, vid Bunn. (nära Gränna) Vi har aldrig varit här så det tillhör väl kanske allmänbildningen, när vi bor så pass nära. Men vi åkte inte för att fira midsommar, utan för att det var fredag.

 

Ställplatsen rymmer ca 80 fordon. Det är bra servicehus och vi som står på gräs betalar 200 kr/natten. Då ingår allt. Till och med tvättmaskin/tumlare.

Här finns Bunn-sjön och det är riktigt sommarfint här.

img15611280044188222421327274866542.jpg

 

Vi tänkte ta ett bad, men vem vet vad som lurar i vassen?!

 

Det är blommor överallt och det kommer ”doftstråk” från häckarna vid bostadshusen, när vi tar en promenad.

 

Vi önskar alla en trivsam och skön midsommarhelg!

10 reaktioner till “Midsommarafton

    1. Jo på nåt vis… 😊 Det är väl egentligen bara i Dalarna det är riktigt ”stort” Där har vi haft många härliga midsommar tidigare.

  1. Visst är Bauergården en riktigt fin ställplats i en härlig natur!
    Vi åt långkokt fläsklägg med rotmos på restaurangen och den kan vi drömma om än, trots att det är flera år sedan….

  2. Tänk vad skönt att kunna göra som man vill. Vill man inte dansa, så dansar man inte. Sätter man inte midsommarstång, så gör man inte det osv. Alla dessa valmöjligheter kan ju ibland vara jobbiga men för det mesta bara positiva,
    Hoppas iaf att ni hade en bra midsommar, trots vissa svårigheter med bad..

Kommentarer är stängda.